Viktig information från Idre Fjäll

Här hittar du information om aktuella, större händelser som berör din vistelse hos oss på Idre Fjäll

Information kring sommar 2020

Vi avvaktar för närvarande uppdaterade rekommendationer från myndigheter inför sommarsäsongen och kommer att informera om och släppa sommarens aktiviteter och öppettider så snart vi vet vad vi behöver förhålla oss till.

Håll utkik här och i våra sociala medier för uppdatering! 

Vågar jag boka i sommar?

Boende är bokningsbart fr.o.m. 1/6 och för sommaren gäller uppdaterade bokningsvillkor. 

Det här gäller om du bokar med avbeställningsskydd:

  • Avboka utan läkarintyg fram till 10 dagar innan ankomst. Idre Fjäll behåller bara avgiften för avbeställningsskydd (350 kr).
  • Du kan avboka fram till ankomstdagen, men läkarintyg krävs om det är färre än 10 dagar till ankomst (Idre Fjäll är betalningsskyldiga till stugägare vid senare avbokning).

FAQ

När kommer ni öppna igen?

Angående sommarsäsongen så inväntar vi uppdaterade riktlinjer från myndigheter och återkommer vi inom kort. Vi uppdaterar fortlöpande med information på idrefjall.se och i våra sociala medier, så håll utkik!

Kan jag avboka om reseavrådan ligger kvar?

Vi har uppdaterat våra bokningsvillkor för sommar, så om du bokar med avbeställningsskydd kan du avboka utan läkarintyg fram till 10 dagar innan ankomst. Idre Fjäll behåller endast avgiften för avbeställningsskydd (350 kr/stuga el lägenhet) Du kan avboka fram till ankomstdag, dock krävs läkarintyg om färre än 10 dagar återstår till ankomstdag, då Idre Fjäll är ersättningsskyldiga till stugägare vid sen avbokning.

Om jag vill bo i min egna stuga på fjället får jag det?

Ja, som privat stugägare får du vistas i ditt boende.

Har ni aktiviteter i sommar?

Så snart vi vet hur rekommendationer och riktlinjer ser ut för sommaren så kommer vi att släppa aktiviteter och öppettider utifrån det. Vi kommer informera om detta i våra sociala medier och här på idrefjall.se så håll utkik!

Är restauranger & butiker öppna?

Så snart vi vet hur rekommendationer och riktlinjer ser ut för sommaren så kommer vi att släppa aktiviteter och öppettider utifrån det. Vi kommer informera om detta i våra sociala medier och här på idrefjall.se, så håll utkik!

Tommy Halvarsson

Marknads- och försäljningschef