Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Vildmarksupplevelser

Upplev vildmarken i fjällen

Fjällen i Dalarna bjuder på milslånga vyer, karga granar och vilda fjäll. Upptäck vildmarken från en kanot eller ägna en heldag åt att fiska. Följ med på isfiske, bäversafari eller något annat spännande vildmarksäventyr. Njut av brasans knastrande och unna dig ett besök till Idre Mountain Relax. 

Idre Mountain Relax

En av fjällets bäst bevarade hemligheter!

I den här oasen på fjällets ostsida, under den bara himlen och med utsikt över Städjan, hittar du Idre Mountain Relax. Ta del av en exklusiv relaxupplevelse som är helt privat för dig och dina närmsta - hit kommer endast ett sällskap per tillfälle. Vi erbjuder två olika paketupplevelser, men kan även skräddarsy din upplevelse efter dina behov. 

Sommar

Vildmarksäventyr

Under sommaren är fjället otroligt vackert med naturens alla under. Ge dig ut på ett vildmarksäventyr i den friska fjälluften. Fiska, laga mat över öppen eld och njut av naturens lugn. Sommarens vilda äventyr väntar på dig! 

Larstjärnarnas Familjedag

Sommarens nyhet hos Idre Wildtrack

På Larstjärnarnas Familjedag erbjuder vi allt från fiske och kanotpaddling till guldvaskning! Under öppettiderna är det drop-in och alla aktiviteter ingår i dagsbiljetten. Vår reception har kunnig personal för betalning och assistans. Kom och upplev en dag full av spännande aktiviteter för hela familjen!

Hoppas vi ses!

Boka här

Björnvandring

Sommarens nyhet hos Idre Wildtrack

Här vandrar vi i björnens spår och utforskar vinterns sovplats på Nipens sluttningar, vi väljer ut en bra fikaplats där vi sitter och spanar (har du en kikar så glöm inte att ta med den i ryggsäcken!) medan vår guide berättar om den svenska brunbjörnens liv.

På denna tur kommer du närmre naturen och får veta mer om Sveriges skog och mark samt våra vilda djur som lever där.

Boka här

Vildmarksdag

Häng med på en riktig vildmarksdag – en perfekt aktivitet för familjen som vill prova något nytt och som uppskattar utomhusaktiviteter.

Vi paddlar tillsammans ut till vår vildmarkscamp där vi utmanar varandra att göra upp eld, tälja verktyg och tillaga mat över öppen eld. Dessutom provar vi på luftgevär, lassokastning, skjuta med blåsrör och fiska.

Boka här ➚

Hyr kanot

Hyr någon av våra kanoter i Hösthån eller få kanoten utkörd dit ni vill påbörja ert äventyr. En perfekt aktivitet för dig som vill ut på ett eget äventyr. 

När du gör din bokningsförfrågan – glöm inte att ange om det är i Hösthån ni önskar paddla, eller någon annanstans, samt vilken tid ni önskar påbörja er kanottur.

Boka här ➚

Bäversafari

I skymningen, när solen sjunker bakom trädkronorna, ger vi oss ut på en spännande bäversafari med kanot. Vi glider fram längs vattnet, omgivna av de långa skuggorna från träden. Det är under denna tid på kvällen som bävrarna är som mest aktiva. Vi kokar kaffe över lågorna, testar nyfiskad, rökt sik i tunnbröd och besöker bäverhyddorna.

Denna tur är lämplig för alla åldrar och barn under 4 år är välkomna gratis.

Boka här ➚

Fiskedag

Vid Larstjärnarna Fiskecenter får vi fiska i sju olika tjärnar efter ädelfisk. Vi fiskar med kastspö, och möjlighet att få prova på flug- och metspö finns också. Förhoppningsvis kommer du hem med huvudingrediensen till en enastående middag. Det blir även en tipspromenad och roliga aktiviteter.
Du som har fiskat en del tidigare kan slipa på dina tekniker och få tips och råd av vår guide.
Fiskeutrustning får du låna av oss. Grillad korv, saft och kaffe ingår.

Boka här ➚

Boka din fiskeguide

Hos oss på Idre Wildtrack erbjuder vi spännande fiskeupplevelser och kurser! Besök vår hemsida för att utforska möjligheterna till fiskeguidning och flugfiskekurser.

Lär dig nya tekniker och få expertvägledning för att ta ditt fiske till nästa nivå. Ta del av våra otroliga lektioner och skapa minnen för livet.

Läs om alla guider

Kontakta oss

Alla Vildmarksaktiviteter bokas direkt hos vår partner Idre Wildtrack.

Mejl: info@idrewildtrack.com
Hemsida: idrewildtrack.com