Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Höstlov på Idre Fjäll

Ett aktivt höstlov i fjällen

Vandring, cykling, längdskidåkning och spännande äventyr för barnen – välkommen till ett aktivt höstlov i fjällen! Under hela v. 44 dukar vi upp ett härligt bord av fjällaktiviteter och saker att göra som passar hela familjen. 

Välkommen till en aktiv semester i den friska och krispiga fjälluften!

Höstlov 2022

Boka boende

Vad vill du fylla höstlovet med? Hos oss finns ett helt fjäll med roliga aktiviteter för hela familjen. Säkra drömhöstlovet och boka ditt boende nu. Vi har stugor, camping, hotell och lägenheter.

Boka boende

Höstlov 2022

Höstlovsaktiviteter

På höstlovet kommer vi att erbjuda massor av roliga aktiviteter – både inomhus och utomhus. Fjällvandring, cykling, trailrunning, plask och lek i inomhusbadet, bowling, höghöjdsbana, barnaktiviteter m.m.

Ett mer detaljerat program kommer inom kort. Håll utkik!

Längdskidåkning

Redo för längdpremiär?

Passa på att njuta av säsongens första längdskidåkning under höstlovet. För motionärer har vi minst 3,3 km välpreparerade längdspår redo. Spåren delas med träningsgrupper och under klockan 08-11 är de endast öppna för landslag/elit, därefter är alla välkomna att åka. 

Den alpina åkningen är öppen för förbokade klubbar & träningsgrupper (ej för allmänheten). Klubbar bokar via Idre Fjäll Race Arena!

Boka utrustning

Bad, bowling, pysselrum m.m.

Aktivitetscenter

Läs mer

v. 35-37

Mer höst på Idre Fjäll

Läs mer

Stugor, hotell & camping

Bo i fjällen

Boka boende

Ät gott på fjället

Restauranger

Våra restauranger

Boka 2022/2023 redan nu

Vinter

Boka