Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Höstlov på Idre Fjäll

Ett aktivt höstlov i fjällen

Höstlovsprogram kommer under sommaren 2024

Vandring, längdskidåkning och spännande äventyr för barnen – välkommen till ett aktivt höstlov i fjällen! Under hela v. 44 dukar vi upp ett härligt bord av fjällaktiviteter och saker att göra som passar hela familjen. 

Välkommen till en aktiv semester i den friska och krispiga fjälluften!

Höstlov i fjällen

Boka boende

Vad vill du fylla höstlovet med? Hos oss finns ett helt fjäll med roliga aktiviteter för hela familjen. Säkra drömhöstlovet och boka ditt boende nu. Vi har stugor, camping, hotell och lägenheter.

Boka boende

Höstmarknad

Välkommen till Idre Fjälls höstmarknad! Vi bjuder årligen in till en mysig höstmarknad här på Idre Fjäll med aktiviteter som pumpakarvning, försäljning av begagnade cyklar och skidor från sportuthyrningen, samt en mängd andra roliga inslag.

För hela familjen

Höstlovsaktiviteter

På höstlovet kommer vi att erbjuda massor av roliga aktiviteter – både inomhus och utomhus. Fjällvandring, trailrunning, plask och lek i inomhusbadet, bowling, halloweenpyssel, höghöjdsbana, fjäll- natur och äventyrsskola för barnen m.m.

Höstlovsaktiviteter

Halloweentema

Aktivitetscenter

Inne i vårt Aktivitetscenter och i aktivitetsområdet utomhus händer det massor av skoj på höstlovet. Vad sägs om pyssel och bowling med kusligt halloweentema? Du kommer även kunna prova på klättring, busa i sporthallen, spela badminton – och mycket mer! 

Då vårt inomhusbad är stängt hänvisar vid badsugna gäster till Idre simhall.

Läs mer om Aktivitetscenter

Längdskidåkning

Redo för längdskidåkning?

Passa på att njuta av längdskidåkning under höstlovet. För motionärer har vi minst 2,2 km välpreparerade längdspår redo! Vi erbjuder även ett elitspår som är ett fysiskt utmannade spår.

  • Motinärspåret är ett lättåkt och plant tur- & returspår på 2,2 km. Spåret prepreras för klassisk stil.
  • Elitspåret är ett fysiskt utmanande spår som prepareras för både klassisk stil och skejt. Här är motionärer välkomna, men tänk på att lämna företräde till träningsgrupper och elitåkare i spåret. Observera också att klockan 08.00-10.00 är elitspåret endast öppet för elitåkare.
  • Elitspåret är belyst kl. 06.00-22.00 varje dag.
  • I samband med tävling kan elitspåret vara stängt. Aktuell spårstatus hittar du alltid under Väder, pister & liftar.

Den alpina åkningen är endast öppen för förbokade klubbar & träningsgrupper (ej för allmänheten). Alla klubbar bokar via Idre Fjäll Race Arena.

Glöm inte att lösa Spårpass