25/9 kommer vi ha tillfälligt planerat strömavbrott i vissa områden, vid frågor vänligen kontakta receptionen under öppettider på 0253-41253
Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till väder och driftinformation
Väder, leder & liftar
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Hyr din utrustning hos oss

Sommar, höst & vinter

Boka utrustning

När du förbokar din utrustning har vi plockat fram och ställt in allting så att utrustningen står redo när du ankommer till Idre Fjäll. 

För att vi ska hinna göra i ordning din utrustning i tid är sista möjliga dag för förbokning av utrustning tre (3) dagar innan ankomst vintertid och två (2) dagar sommartid. 

Utlämning av utrustning

  • Förbokad skidutrustning hämtas på Sportuthyrning Syd.
  • Förbokade cykel hämtas på Sportuthyrning Väst.
  • Förbokad övrigutrustning hämtas på Sportuthyrning Torget.

OBS!

Från och med vecka 38 underhålls inga leder och leder kan stänga om det på grund av väder bedöms farligt att cykla på dem.

Vinter

Boka utrustning + utkörning

När du förbokar din utrustning + utkörning har vi plockat fram och ställt in allting samt kört ut utrustningen till ditt boende så att den står redo i skidförrådet när du ankommer till ditt boende på Idre Fjäll. Du väljer till utkörning i kassan och betalar endast en utkörningsavgift oavsett antal skidor i bokningen.

För att vi ska hinna göra i ordning din utrustning och köra ut den i tid är sista möjliga dag för förbokning av utrustning + utkörning sex (6) dagar innan ankomst.