1. Hem
  2. Boende

Gränjesåsbyn

  • Stugområde
  • 1 Stugor

Pris från Ange datum för pris

Avskilt & naturnära vid Nordbackarna

Välkommen till vårt nya stugområde Gränjesåsbyn med 350 meter till våra fantastiska Nordbackar. Här finner du mysiga och personligt inredda stugor med närhet till naturen samt en härlig utsikt mellan Städjan & Idre Fjäll. Vintertid är skidåkning och skoterled nära, sommartid vandrings- och cykelleder. Ca 5 km till Idre Fjälls centrum med aktivitetscenter, restauranger och butiker. Fler boenden i området kommer tillkomma löpande.

Backnära

Härifrån har du ca 300 meter till Nord-6:an och nordbackarna

Närhet till längdspår

Längdskidspåret Fjället runt passerar nästan runt knuten

Avskilt & naturnära

Här bor du avskilt och naturnära med gammelskog runtom, mellan vackra Städjan och Idre Fjälls nordsida.

Backe

350 m

Centrum

5 km

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.