Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Välkommen till jul på Idre Fjäll

Välkommen till jul på Idre Fjäll

Fira jul i fjällen! Lediga dagar i backen, vinter utanför dörren och mys framför brasan - fira jul på Idre Fjäll i år och lämna stressen hemma. Vi har planerat en rolig, aktiv och mysig jul så att du ska slippa!

Vad vill ni göra?

Julbordscatering hem till stugan

Sitt framför brasan och mys eller kanske spela spel, istället för att laga all julmat. Boka något av våra julbord som catering! Se mer under "Mat i jul".

Boka gran och tomte till stugan

Som vanligt kan du boka både gran och tomte hem till stugan. Tomten tar hand om julklapparna utomhus och kanske är han också på spexhumör? Ring 0253-410 00 eller maila bokning@idrefjall.se för att boka!

Askes julskattjakt

Var med i Askes Julskattjakt! Hämta en talong utanför ingången till Skicenter Väst och följ instruktionerna. När du är färdig lämnar du talongen i brevlådan utanför Skicenter Väst, senast fredag klockan 12:00. Det kommer sedan att ske en dragning. Om du har vunnit så kommer du att bli kontaktad och kan hämta ditt pris på fredag! Kan du lösa alla luriga ledtrådar och gåtor och vinna priset?

Tomtens anslagstavla

Har du skrivit din julklappslista till tomten? Vi har pratat med tomten och har satt upp en anslagstavla där du kan lämna din lista. Tomten kommer att hämta listorna dagen innan julafton så att han och tomtenissarna hinner packa alla paket. Anslagstavlan hittar du på Torget utanför Receptionen. Sätt upp din lista under dagen på onsdag den 23 december. Hur snäll har du varit i år? God jul!

Julmiddag på PW Kök & Bar

Se till att få en riktigt God Jul på PW Kök & Bar! Se mer under "Mat i jul"

Lilla Vildts julkassar

Vårt nytillskott Lilla Vildt erbjuder julkassar som förvildar julbordet - läs mer under "Mat i jul"!

Julmys på Vildmarksnästet

Kom på julmys på Vildmarksnästet på Julafton! Kl.10-13. Anpassat enligt gällande restriktioner.

Viltbuffé på Vildmarksnästet

Välkommen på Viltbuffe från kl. 18.00. Onsdag 23/12 & Fredag 25/12. Anpassat enligt gällande restriktioner.

MAT I JUL

Julbordscatering på Värdshuset

På grund av Covid-19 kommer inte julbord och nyårssupé serveras på värdshuset i år. Däremot gör vi gärna jobbet åt dig! Det enda du behöver göra är att boka och hämta på värdshuset. Du får instruktioner för att värma maten i stugan. 

Bokning & pris

Bokas för minst 6 personer. Sista dag att boka är 17 december. 
Pris: 395 kronor/person (198 kronor för barn 8-15 år, barn 0-7 gratis).
Upphämtningstid görs upp vid bokning och max två personer per hushåll får komma och hämta beställningen.
Boka Värdshusets julbord genom att ringa eller maila bokningen på 0253-410 00 / bokning@idrefjall.se 

Se julbordsmenyn

En god jul på PW Kök & Bar

Sätt er vid dukat bord och njut av en riktigt god julmiddag på PW Kök & Bar - eller vad sägs om Kalixlöjrom, charkbricka och gårdsgris från Dalsland? 

Pris: 520 kronor/person

Självklart är det dukat med avstånd och servering sker enligt gällande restriktioner. 

Läs mer & boka

Julkasse från Lilla Vildt

Vill du inspireras till jul - eller bara slippa laga all mat själv? Vårt nytillskott Lilla Vildt löser det åt dig! Komplettera julbordet med någon av deras julkassar!

Julkassen - Klassikern 145:-/person
Här hittar du prinskorv, viltköttbullar, Janssons frestelse, Lilla Vildts egna sill och vår goda julskinka. 

Julkassen - Lilla Vildts utvalda 195:-/person
Denna kasse innehåller rökt älg, glazade vildsvinsribs, lammkorv, rökt sik och vår otroliga slarvsylta. 
 
För den som vill ha ett större julbord har vi självklart mer julinspirerad mat i butiken på Torget att köpa med hem, hos oss hittar du allt för en riktigt god jul!
Julkassen hämtas ut i delin på Torget eller körs ut mot en liten avgift.

Beställ här!

Vildmarksnästet & Charlie's

Vildmarksnästet

Viltbuffé
Välkommen på Viltbuffé den 23 och 25 december! Från kl. 18.00 serveras en vild buffé med härliga smaker. 

Julmys på Vildmarksnästet
Välkommen på härligt julmys hos oss på Nästet på julafton! Kl.10.00 - 13.00. 

Vi har anpassat alla aktiviteter enligt gällande restriktioner. Boka bord här eller ring 0253-413 12 för info & bokning.

Charlie's

Beställ från vår A lá carte ”Helt Enkelt”. Onsdag 23/12, Fredag 25/12 & Lördag 26/12 från 18.00
Boka bord här eller ring 0253-413 07 för info & bokning.

Boka boende

Se ledigt 19-26 december

Boka boende

Boka boende

Se ledigt 20-27 december

Boka boende

Information rörande Covid-19

En trygg nyår i pandemin

Det är skönt att konstatera att vissa saker är precis som de brukar. Vintern kommer som vanligt till Idre Fjäll. Men i år, till skillnad från andra år, lever vi med och anpassar oss till en pandemi som lamslår världen.

Även om vi är upprymda inför ännu en vinter – med glada gäster, skidupplevelser och vinterminnen - så är läget kopplat till Corona fortsatt allvarligt.

Vi, Idre Fjäll och ni, våra gäster behöver ta ett gemensamt ansvar den här vintersäsongen – för vår hälsa, vårt välmående och vår anläggning.

Restriktioner för vintern

Vi har vidtagit åtgärder kopplat till Corona-pandemin som du kan se en komplett sammanställning av på vår informationssida

Vi ber dig som gäst att följa de allmänna råden som Folkhälsomyndigheten kommunicerar och era regioners råd.

Vi vill ha din hjälp i jul!

Vi kan med glädje konstatera att fler än någonsin väljer Idre Fjäll och med många hitresande gäster följer också ett stort ansvar. För oss och för dig som gäst. 

Vi vill i största möjliga mån minimera sociala kontakter på plats, så vi önskar och ber att du som gäst följer följande råd:

  • Köp ditt skipass digitalt – vi har till vintersäsongen möjliggjort fler ställen att hämta upp dina skipass i en så kallad pick-up box.
  • Handla online på ICA Idre Fjäll - Vi har under hösten renoverat vår ICA-butik och kommer denna vinter att erbjuda gratis hemkörning av matvaror för dig som handlar online – enkelt och smidigt!
  • Undvik överlag kontaktytor i byn med tanke på det stora gästantal som väntas. Väljer du att inte handla på Idre Fjäll, ber vi dig att handla mat, apoteksvaror och eventuell alkohol på din hemort.
  • Förboka utrustning – precis som för ICA så kommer vi att erbjuda våra gäster gratis hemkörning av förhyrd utrustning. Boka senast 4 dagar innan ankomst. 
  • Handla take-away - ta restaurangen till stugan! Flera av våra restauranger har take-away i vinter.

Vi förstår självklart att det under din vistelse kan uppstå behov av inköp, man kan ju trots allt inte tänka på allt! Om du behöver besöka någon av våra butiker – gör det i ett så litet sällskap som möjligt. Helst ensam.