Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En
Gå direkt till

En magisk musik- & naturupplevelse

Bröderna Norén på Idre Fjäll

En musikalisk resa den 8-10 augusti 🎶

Tre unika konserter i fantastisk fjällmiljö.
Välkommen till en helg full av magiska ögonblick och oförglömliga minnen på Idre Fjäll! Vi presenterar stolt vår exklusiva konsert- och naturupplevelse tillsammans med Bröderna Norén, där musik och fjällens skönhet smälter samman i en unik symfoni.

Magiska musikupplevelser

Tre fantastiska konserter med Bröderna Norén väntar på att förtrolla dig. Men du kommer inte bara vara en åskådare; du är en aktiv deltagare, sjungandes tillsammans med Bröderna Norén i en körupplevelse lika hjärtlig som magisk.

Naturnära äventyr

Under helgen är du också inbjuden att uppleva den magiska naturen runt omkring oss. Utforska naturens underverk och andas in den friska fjälluften tillsammans med dina nära och kära. Sommaren på Idre Fjäll är fylld av äventyr för både stora och små.

Inspirerande workshops

Din deltagande går bortom att vara en åskådare – delta i inspirerande workshops och interagera med Bröderna Norén. Här skapas inte bara musik; här skapas gemenskap och magi.

Moreau kommer till fjället!

Den 9 augusti har vi glädjen att välkomna det charmiga bandet Moreau till Idre Fjäll. Bandet Moreau fick sitt stora genombrott i TV4s hyllade serie “Bröderna Noréns Underbara Resa”, där den då 14-åriga Theo Moreau tillsammans med band charmade och hänförde tittarna med sin musikalitet och starka uttryck. 

Efter framgången i TV har Moreau gästat Viktor Norén på flera spelningar runt om i landet och dragit stor publik på sina egna konserter, både på hemmaplan och på ikoniska platser som Nalen i Stockholm. Senast sågs de på Cirkus när de medverkade i en hyllningskväll till Pugh Rogefeldt. Med fler liveframträdanden till sommaren och ett debutalbum i sikte, är Moreau redo att fortsätta sin musikaliska resa.

Moreau, som framförallt är kända i bluegrasskretsar för sin musikfestival Grenna Bluegrass Festival som de drivit sedan 15 år tillbaka, har musiken i sitt DNA. Under tre generationer har genuiniteten varit signumet och själen i det de skapar. Inspirationen kommer ifrån allt från 1800-tals folkmusik till modernare Americana. Men själen i musiken är alltid viktigast att förmedla för dem. 

Bandet Moreau består av Theo Moreau, (Sång/gitarr), hans far Erik Moreau (Banjo/gitarr), farbror Gustav Moreau (Gitarr) och Gabriel Fong (Kontrabas).

“Jag har varit aktiv i musikbranschen i 20 år men har nog aldrig upplevt sådan ren och rå talang som Theo Moreau och hans familj”

Viktor Norén

När är det?

8 - 10 augusti 2024

Detaljerat program kommer när vi närmar oss eventet!

Vad kostar det?

Pris för eventbiljett

Tre dagar med konserter, naturupplevelser & workshops

Vuxen 1995:-
Barn 8-15 år 995 kr
Barn 0-7 år 95 kr

Hur bokar jag?

För att säkra din plats på detta unika event börjar du med att boka ditt boende på Idre Fjäll. Biljetter till evenemanget finns endast att köpa som tillval till ditt boende om du bokar torsdag till söndag vecka 32. Antal biljetter väljs i steget där du lägger ditt boende i kundvagnen.

Specialbokningar

Gruppbokningar

Köp av biljetter för större grupper görs via grupp@idrefjall.se.

Stugägare

Köp av biljetter för stugägare på Idre Fjäll görs via Stugägarportalen.

Ortsbo, Älvdalens kommun

Köp av biljett för ortsbor i Älvdalens kommun görs via receptionen på Idre Fjäll, vid köptillfället uppvisas intyg av folkbokföringsadress för samtliga biljetter.

Fastighetsägare på Idre Fjäll (utan förmedlingsavtal)

Köp av biljett för fastighetsägare på Idre Fjäll utan förmedlingsavtal görs via receptionen på Idre Fjäll, vid köptillfället uppvisas lagfartsbevis på fastighet.

)

Prisexempel för boende

Boende i Gammelbyn

Boka boende i Gammelbyn

6-bäddsstuga i Gammelbyn

Från 494 kr

Priset avser per person och gäller vid fullbelagd stuga under perioden 8-11 augusti 2024.

I vår äldsta stugby Gammelbyn bor du i charmiga timmerstugor som är utrustade med det du behöver för en prisvärd  fjällsemester.

)

Prisexempel för boende

Boende i Ski Apartments

Boka boende i Ski Apartments

4-bäddslägenhet i Ski Apartments

Från 800 kr

Priset avser per person och gäller vid fullbelagd lägenhet under perioden 8-11 augusti 2024.

Idre Ski Apartments är våra hotellrumslägenheter belägna i mitt i centrum. Lägenheterna har plats för upp till 4 personer och är modernt och bekvämt inredda.

)

Prisexempel för boende

Boende i Centrumbyn

Boka boende i Centrumbyn

6-bäddslägenhet i Centrumbyn

Från 860 kr

Priset avser per person och gäller vid fullbelagd lägenhet under perioden 8-11 augusti 2024.

I Centrumbyn bor du precis som namnet antyder – mitt i centrum. Här får du ett mysigt och välutrustat boende med en magisk utsikt över den svenska och norska fjällvärlden.