Nyår på Idre Fjäll

Unna dig nyår i fjällen

Vad starten på det nya året egentligen borde handla om? Att ha roligt tillsammans, andas ut och samla energi tycker vi. Därför förbereder vi allt för ett mysigt, lagom aktivt och fjälllyxigt nyårsfirande - så att du slipper!

Börja året på bästa sätt

Nyårsyoga

Avsluta 2020 och börja 2021 med bra intentioner och lite kärlek till dig själv. Läs mer under "Nyårsyoga"

Vilt nyår på Vildmarksnästet

Viltbuffe och A´la carte på Nästet i nyår. Läs mer under "Mat i nyår"

Lyxigt nyår på Kött & Fiskbaren

Unna dig en god middag på Kött & Fiskbaren till nyår. Sjävklart anpassar vi all servering enligt gällande restriktioner. Läs mer under "Mat i nyår"

Längdturer genom tyst vinterskog

I dessa tider finns det mycket vi fortfarande kan göra - och enligt oss är de bästa sakerna fortfarande möjliga, som att ta en tyst längdtur genom snötyngd skog.

Mat i Nyår

Nyårscatering på Värdshuset

På grund av Covid-19 kommer inte nyårssupé serveras på värdshuset i år. Däremot gör vi gärna jobbet åt dig! Det enda du behöver göra är att boka och hämta på Värdshuset. Välj mellan att värma själv i stugan eller hämta färdigt.

Bokning & pris

Bokas för minst 6 personer.
Pris: 425 kronor/person (213 kronor för barn 8-15 år, barn 0-7 gratis).
Upphämtningstid görs upp vid bokning och max två personer per hushåll får komma och hämta beställningen.
Boka Värdshusets Nyårssupé genom att ringa eller maila bokningen på 0253-410 00 / bokning@idrefjall.se 

Se menyn här

Vildmarksnästet & Charlie's

Vildmarksnästet

Viltbuffé från 18.00 Onsdag 30/12 & Nyårsafton (Torsdag) 31/12.
Pubkväll (Corona anpassat). Nyårsdagen (Fredag) 1/1. Lättare á la carte finns. 

Boka bord här eller på telefon 0253-413 12

Charlies 

Á la carte ”Helt Enkelt” Från kl. 18.00 Onsdag 30/12, Fredag 1/1 & Lördag 2/1

Nyårsafton 31/12:  3-rätters meny från kl. 18.00

Boka bord här eller ring 0253-413 07

Ät nyårsmiddag på Kött & Fiskbaren

Passa på att unna dig ett extra Gott Nytt År med en middag på Kött & Fiskbaren! Á la carte och som vanligt, kött & fisk enligt tavlan! 

Boka bord här!

Börja året med hälsan i fokus

Passa på att ge dig själv reflektion och en starkare kropp inför det nya året! Vår Yogaguru Minna Fahlström ger ett antal klasser under veckan! OBS! Klasserna har ett begränsat antal platser för att vi ska kunna hålla avstånd.

Måndag 28/12 & 4/1 kl 17.30–18.15 (45min) SomaMove, 18.30-19.45 (75min)Yinyoga
Onsdag 30/12 & 6/1 kl 18.00–19.00 (60 min) Dynamisk Yoga, 19.15-20.30 (75min) Yinyoga
Fredag 1/1 kl 18.30–20.30 (120 min) Yoga Chill

Priser

SomaMove - 200 kr
Dynamisk Yoga/Yinyoga - 250 kr
Yoga Chill - 400 kr
Dubbla pass efter varandra - 400 kr

Storfamilj eller egentid?

Vi har ett boende för alla nyårsfirande sällskap - oavsett om du är ute efter ett lugnt nyår med din favoritperson eller en härlig fjällvecka med huset fullt!

Hitta ditt nyårsboende!

Info angående Covid-19

En trygg jul i pandemin

Det är skönt att konstatera att vissa saker är precis som de brukar. Vintern kommer som vanligt till Idre Fjäll. Men i år, till skillnad från andra år, lever vi med och anpassar oss till en pandemi som lamslår världen.

Även om vi är upprymda inför ännu en vinter – med glada gäster, skidupplevelser och vinterminnen - så är läget kopplat till Corona fortsatt allvarligt.

Vi, Idre Fjäll och ni, våra gäster behöver ta ett gemensamt ansvar den här vintersäsongen – för vår hälsa, vårt välmående och vår anläggning.

Restriktioner för vintern

Vi har vidtagit åtgärder kopplat till Corona-pandemin som du kan se en komplett sammanställning av på vår informationssida

Vi ber dig som gäst att följa de allmänna råden som Folkhälsomyndigheten kommunicerar och era regioners råd.

Vi vill ha din hjälp i jul!

Vi kan med glädje konstatera att fler än någonsin väljer Idre Fjäll och med många hitresande gäster följer också ett stort ansvar. För oss och för dig som gäst. 

Vi vill i största möjliga mån minimera sociala kontakter på plats, så vi önskar och ber att du som gäst följer följande råd:

  • Köp ditt skipass digitalt – vi har till vintersäsongen möjliggjort fler ställen att hämta upp dina skipass i en så kallad pick-up box.
  • Handla online på ICA Idre Fjäll - Vi har under hösten renoverat vår ICA-butik och kommer denna vinter att erbjuda gratis hemkörning av matvaror för dig som handlar online – enkelt och smidigt!
  • Undvik överlag kontaktytor i byn med tanke på det stora gästantal som väntas. Väljer du att inte handla på Idre Fjäll, ber vi dig att handla mat, apoteksvaror och eventuell alkohol på din hemort.
  • Förboka utrustning – precis som för ICA så kommer vi att erbjuda våra gäster gratis hemkörning av förhyrd utrustning. Boka senast 4 dagar innan ankomst. 
  • Handla take-away - ta restaurangen till stugan! Flera av våra restauranger har take-away i vinter.

Vi förstår självklart att det under din vistelse kan uppstå behov av inköp, man kan ju trots allt inte tänka på allt! Om du behöver besöka någon av våra butiker – gör det i ett så litet sällskap som möjligt. Helst ensam.