Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Konferens på Idre Fjäll

Sätt strategin och stärk teamet under en kreativ konferensresa eller kick off i fjällen. Varva workshops, föreläsningar och möten i konferenslokaler med roliga aktiviteter såsom skidåkning, vandring eller cykling ute i naturen. På kvällarna får ni möjlighet att avnjuta god mat gjord på lokala råvaror i någon av våra omtyckta restauranger. Vi vågar lova att ni lämnar fjällkonferensen med massor av motivation, glädje och fina minnen. 

För att boka konferens-, grupp- och företagsresor på Idre Fjäll behöver ni vara en förening, organisation, skola eller företag med ett organisationsnummer, som består av minst 20 personer.

 

Sommar- och höstpaket

Fjället är en enda stor äventyrspark! Utmana er tillsammans och väx som grupp. Välj det som passar er ur vår breda palett av aktiviteter. Ge er ut på en spänningsframkallande forsränningstur, vandra med oslagbara vyer, eller ta en förundrande ridtur på fjället kanske?

Sommar på Idre Fjäll

Sommarpaket

Fjälläventyr

Upplev bekvämt boende i stugor eller lägenheter under två nätter, inklusive städning, lakan och handdukar. Njut av en läcker viltbuffé på Vildmarksnästet. Paketet inkluderar även en halvdag i någon av våra konferenslokaler för möten eller föreläsningar. Fika, vatten och frukt finns tillgängligt för att hålla deltagarna energifyllda och produktiva.

Aktiviteten forsränning med Trysilturen ingår, där ni får uppleva spänningen med att ta er igenom forsarna. Med aktiviteten serveras en lättare lunch.

Pris: från 2780 kr per person exklusive moms

 

Sommarpaket

Fjällyx

Bo 2 nätter på Pernilla Wiberg Hotel med frukost, 2-rätters middag, 2 luncher samt tillgång till relaxavdelningen. I paketet ingår också viltbuffé på Vildmarksnästet. Heldagsmöte eller föreläsning i en av våra konferenslokaler inklusive fika, vatten och frukt.

Aktiviteten Amazing race* och lättare fika ingår i paketet.

Pris: från 3330 kr per person exklusive moms.

*En rolig och variationsrik aktivitet i en svårslagen miljö. Vill ni stärka gruppen tillsammans med roliga, kluriga övningar eller bara ha roligt och tävla mot varandra? Aktiviteten går att göra fysisk, fartfylld och utmanande eller lugn, stärkande och utvecklande. Vi anpassar efter era mål och förutsättningar.

Vinteraktiviteter

Ta med kollegorna på en företagsresa till vårt vinterparadis. Njut av skidåkning i våra härliga backar, åk på en skotertur på snöklädda fjäll, prova på topptur eller upplev fjället från ett hundspann. Ni kommer garanterat få fina stunder tillsammans. 

Vinter på Idre Fjäll

Vinterpaket

Fjälläventyr

3 nätters boende i lägenheter med 6 bäddar. 3-rätters middag på Pernilla Wiberg Hotel, lunch på restaurang Utsikten och en lunch på Värdshuset. Paketet inkluderar lokal för konferens med fika, vatten och frukt. 

I aktivitetsväg innehåller paketet 2-dagars skipass och en topptur på Idre Fjäll inklusive utrustning. 

Pris: från 4320 kr per person exklusive moms.

Vinterpaket

Fjällyx

Bo 3 nätter på Pernilla Wiberg Hotel med frukost, en 2-rätters på PW Kök & Bar, 3-rätters på Kött & Fiskbaren, lunch på restaurang Usikten och PW Kök & Bar. Paketet inkluderar halvdag i konferenslokal för möte eller föreläsning med fika, vatten och frukt. 

2-dagars skipass och morgonskidåkning med guide ingår i paketet. 

Pris: från 4450 kr per person exklusive moms.

Boende i fjällen

Hotell eller stuga?

Våra boenden

Matupplevelser

Ät gott på fjället

Våra restauranger

Konferens- eller möteslokaler

På Idre Fjäll har vi lokaler som passar stora sällskap och mindre grupper som kan anpassas efter behov. Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den bästa konferenslokalen för ditt ändamål. Du kan enkelt kontakta oss för att få mer information eller för att diskutera specifika behov. 

Nipsalen

Platser: 280
Utrustning: Wifi, projektor, ljud och mikrofon.
Byggnad: Centrumbyggnaden

Krypljungen

Platser: 66
Utrustning: Wifi, skärm, whiteboard
Byggnad: Centrumbyggnaden

Fjällviolen

Platser: 20
Utrustning: Wifi, skärm, whiteboard
Byggnad: Centrumbyggnaden

Saalbach A

Platser: 12
Utrustning: Wifi, skärm, block.
Byggnad: Pernilla Wiberg Hotel

Kontakt och bokningsvillkor

Har du frågor om konferensresor och gruppaktiviteter är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. 

Epost: konferens@idrefjall.se
Telefon: 0253-41200

Bokningsvillkor

För bokningar för grupper och konferenser gäller våra bokningsvillkor och tilläggsvillkor.

 

Våra bokningsvillkor

Intresseanmälan för fjällkonferens

Kul att du är intresserad av en konferensresa i fjällen! Svara gärna på några frågor här så kontaktar vi dig inom kort för att planera er konferens. Paketalternativen kan lämnas tomt om ni vill skräddarsy ert paket.