Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Konferens i fjällen

Sätt strategin på en fjälltopp

Vad får du om du mixar fria vidder, rörelse och förundran? Svaret är kreativa möten - på riktigt!

En konferens på fjället har precis samma förutsättningar som på kontoret - och mycket mer. Byt whiteboards mot horisontlinjer och bullar mot aktivitet och vi vågar lova att bra saker kommer!

Utmana er

Äventyr

Fjället är en enda stor äventyrspark om ni vill! Utmana er tillsammans och väx som grupp. Välj det som passar er ur vår palett av aktiviteter. En spänningsframkallande forsränningstur eller en förundrande ridtur på fjället kanske? 

Njut

God mat

...är en viktig del av upplevelsen! Mellan utomhusäventyren kan ni äta gott på någon av våra restauranger. Passa på att njuta av våra lokala skatter ur fjällskafferiet. 

Umgås

Boende

Bo bekvämt på fjällvärldens trevligaste hotell och umgås i loungen eller dela en stuga och umgås framför brasan. Välj det boendet som passar er grupp bäst - oavsett så lovar vi att ni kommer ha det bra. 

Nyfiken på fjällkonferens?

Hör av dig till oss så berättar vi mer eller så börjar vi planera er drömkonferens!

P.S. Undrar du hur en konferens på Idre Fjäll kan se ut? Hämta lite inspiration i filmen här nedanför!

Maila oss!

Sommar 2021

Gruppaktiviteter

Kontakta vår bokning via e-post på konferens@idrefjall.se eller via telefon 0253-41200 för mer info kring konferensresor och gruppaktiviteter för sommaren 2021. Det går också bra att fylla i formuläret nedan. 

Vinter 2021/2022

Gruppaktiviteter

Kontakta vår bokning via e-post på konferens@idrefjall.se eller via telefon 0253-41200 för mer info kring konferensresor och gruppaktiviteter för vintern 2021/2022. Det går också bra att fylla i formuläret nedan. 

Intresseanmälan fjällkonferens

Kul att du är intresserad av en konferens i fjällen! Svara gärna på några frågor här så kontaktar vi dig inom kort för att planera er bästa konferens.