25/9 kommer vi ha tillfälligt planerat strömavbrott i vissa områden, vid frågor vänligen kontakta receptionen under öppettider på 0253-41253
Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till väder och driftinformation
Väder, leder & liftar
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Vårvintern - Fjällets bästa tid

Nyp-mig-i-armen-skidåkning

Det är på vårvintern du ska vara i fjällen. Magiska mars och april bjuder på längre dagar, värmande sol och fantastisk skidåkning. Fjällets bästa tid är nu!

Boka din vårskidsemester

Skidåkning på vårvintern

Att åka skidor på vårvintern är magiskt! Vårvintern är fjällens alldeles egna femte årstid som bjuder på varma dagar men kalla nätter. Långa soliga dagar ger njutbar skidåkning och kyligare nätter gör att manchestern håller sig fin länge. Helt enkelt riktig nyp-mig-i-armen-skidåkning!

Vårvintern bjuder också på spännande äventyr utanför skidbacken. Varför inte prova skoterturer eller kanske hundspann? Njut av lite avkoppling i solen på en skön uteservering eller dansa loss till en fartfylld stund på afterskin.

Under mars och april har vi riktigt schyssta erbjudanden på boende och Skipass. Så passa på att ta med familjen, kompisarna eller älsklingen på en riktig nyp-mig-i-armen-skidsemester.

Ät gott, må gott

På Idre Fjäll behöver du aldrig gå hungrig. Här finns allt från enkelt käk som burgare och pizza till fine dining med lokala smaker. Oavsett vad du väljer ger vår mat bra energi för rörelsefyllda dagar.

Här hittar du fjällets alla smaker

Bli en bättre skidåkare

Vill du lära dig att åka skidor eller snowboard från grunden? Eller är du redan duktig och vill ta din åkning till nästa nivå? Gå i skidskola, ta privatlektioner eller var med på någon av våra mer utmanande skidaktiviteter. På Idre Fjäll är möjligheterna många oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Utveckla din skidåkning

Stugor, hotell och camping

Boende

Boka boende

Alltid billigast online

Skipass

Köp Skipass

Alltid enklast online

Skidhyra

Hyr skidutrustning