Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Nyp-mig-i-armen-skidåkning

Det är på vårvintern du ska vara i fjällen. Magiska mars och april bjuder på längre dagar, värmande sol och fantastisk skidåkning. Fjällets bästa tid är nu!

Vårpaket från 2 770 :-/person inkl. Skipass

Skidåkning på vårvintern

Att åka skidor på vårvintern är magiskt! Vårvintern är fjällens alldeles egna femte årstid som bjuder på varma dagar men kalla nätter. Långa soliga dagar ger njutbar skidåkning och kyligare nätter gör att manchestern håller sig fin länge. Helt enkelt riktig nyp-mig-i-armen-skidåkning!

Vårvintern bjuder också på spännande äventyr utanför skidbacken. Varför inte prova skoterturer eller kanske hundspann? Njut av lite avkoppling i solen på en skön uteservering eller dansa loss till en fartfylld stund på afterskin.

Under mars och april har vi riktigt schyssta erbjudanden på boende och Skipass. Så passa på att ta med familjen, kompisarna eller älsklingen på en riktig nyp-mig-i-armen-skidsemester.

)

Skidor, bus & sol i backen

Boende & Skipass från 3 295:-

Boka boende i Centrumbyn

Boende & Skipass pris/person

Från 3 295 kr

Priset gäller när du bokar boende i Centrumbyn för 2 vuxna och 3 barn, lördag - lördag, vecka 12 samt köper Skipass för samma period.

)

Skidåkning & nöje

Boende inkl. städ & Skipass från 2 770:-

Boka vårpaket i Ski Apartments

Boende inkl. städ & Skipass pris/person

Från 2 770 kr

Priset gäller när du bokar paketerbjudande med Skipass och boende i Ski Apartments för 4 vuxna, söndag - torsdag, vecka 12.

)

Njut-semester

Hotell inkl. frukost & Skipass från 3 955:-

Boka vårpaket på Pernilla Wiberg Hotel

Hotell inkl. frukost & Skipass pris/person

Från 3 955 kr

Priset gäller när du bokar paketerbjudande med Skipass och boende på Pernilla Wiberg Hotel för 2 vuxna, torsdag - söndag, vecka 12.

Stugor, hotell och camping

Boende

Boka boende

Alltid billigast online

Skipass

Köp Skipass

Alltid enklast online

Skidhyra

Hyr skidutrustning

För alla nivåer

Skidskola

Boka skidskola