Boka skidskola

Vinters bästa skidupplevelse

Hitta din skidskola

När vill ni boka?

Ange datum för att se priser och tillgänglighet.

Välj datum

Önskat datum

Nollställ datum

Hittade 8 klasser

Stor & Liten

Lär dig åka med barn!

Gå på skidskola en vuxen och ett barn! Här lär vi oss vad som är viktigt att tänka på när ni åker skidor tillsammans.

2-3 år

1 dag

60 min

Vuxengrupper

Utvecklas på semestern!

Upptäck skidåkningen som vuxen! Oavsett om du vill utmana dig själv eller bara mysa nedför backarna så har vi en grupp som passar dig. Vi startar med hela gruppen tillsammans, men beroende på skidkunskap kan ytterligare gruppindelning göras.

16+ år

3 dagar

90 min

Askeklubben

I morgon kör de om dig!

Skidskola för de minsta barnen, 3-4 år! Tillsammans med våra skidpedagoger övar vi på att åka skidor, blandat med mycket lek och bus. Avslutas med diplomutdelning och kram från Aske. Vi startar med hela gruppen tillsammans. Beroende på skidkunskap och mognad kan en ytterligare gruppindelning sedan göras.

3-4 år

2-5 dagar

60 min

Snowboardgrupper

Ge brädan en chans i vinter!

Träna dina snowboard-skills på Idre Fjäll! Oavsett om du åker för första gången eller är erfaren och vill utmanas så har vi en kurs som passar.

8-15 år

5 dagar

60-90 min

Knatte

Skola för lekglada knattar

Skidskola för barn i åldern 5-6 år. Tillsammans med våra duktiga skidpedagoger övar vi på att åka skidor, blandat med mycket lek och bus. Avslutas med diplomutdelning och kram från Aske. Vi startar med hela gruppen tillsammans. Beroende på skidkunskap och mognad kan en ytterligare gruppindelning sedan göras.

5-6 år

2-5 dagar

60-90 min

Skidliga

Fjällets bästa liga!

Skidskola för de äldsta barnen, 10-15 år! För att alla ska kunna hitta en grupp som passar har vi delad in Skidliga i fyra olika nivåer. Vi startar med hela gruppen tillsammans. Beroende på skidkunskap kan ytterligare gruppindelning sedan göras.

10-15 år

5 dagar

90 min

Patrull

Hitta din patrull!

Skidskola för de lite äldre barnen, 7-9 år! För att alla ska kunna hitta en grupp som passar just dem har vi delad in Patrull i fyra olika nivåer. Vi startar med hela gruppen tillsammans. Beroende på skidkunskap och mognad kan en ytterligare gruppindelning sedan göras.

7-9 år

1-5 dagar

60-90 min

Privatlektioner

Bli en bättre skidåkare snabbt!

Maxa dina skidkunskaper på kort tid! Under en privatlektion får du en av våra erfarna skidlärare helt själv. Tillsammans lägger ni upp skidlektionen utifrån just dina färdigheter och önskemål.

1 dag

60, 90, 120 min