Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Pernilla Wiberg Hotel

Ett genuint fjällhotell med ski in / ski out

Välkommen till den perfekta basen för din fjällsemester! Våra rymliga rum är designade med ditt äventyr i åtanke och vår mättande frukostbuffé är skräddarsydd för att ge dig energi inför dagens äventyr. Efter en dag full av aktiviteter på fjället kan du sen njuta av avkoppling och återhämtning i den nyrenoverade spa- och relaxavdelningen. Vår omtyckta restaurang, inbäddad i den ombonade vinterträdgården, bjuder på vällagad mat med stark lokal förankring.

Beläget i hjärtat av fjället erbjuder vi det bästa läget för din fjällsemester. Här passerar Sydgondolen rakt ovanför oss och direkt utanför dörren hittar du skidbackar, vandringsleder och cykelleder – äventyret börjar precis där du bor!

Under jul och nyår erbjuder vi valfria ankomst- och avresedagar samt fritt antal nätter.

Boka ditt hotellrum

Hotellest välsmakande restaurang

PW Kök & Bar

Välkommen till PW Kök & Bar, Pernilla Wiberg Hotels egen restaurang. Följ med på en kulinarisk resa där vi komponerar smakfulla rätter med pärlor från det lokala skafferiet. I vår avslappnade atmosfär blir vår bar och loungedel det perfekta stället för en härlig lunch, eftermiddagsfika eller en god afterski-dryck. För en minnesvärd kvällsupplevelse, avsluta dagen med en exklusiv middag hos oss. Kom ihåg att du kan åka direkt hit från skidbacken med vår ski in / ski out från Pernillabacken!

Mer om PW Kök & Bar

4-RÄTTERS JULMIDDAG

Njut av en vällagad julmiddag på PW Kök & Bar

Läs mer och boka

4-RÄTTERS NYÅRSMIDDAG

Lyxa till din nyårsafton hos oss på PW Kök & Bar

Läs mer och boka

Konferens med skidåkning på lunchen

Håll ert nästa möte i Saalbach

Här på Pernilla Wiberg Hotel erbjuder vi en bekväm och inspirerande miljö där ni kan varva samtal i vårt mötesrum Saalbach med teambuildingaktiviteter som skidåkning eller cykling ute på fjället. Efter en dag med möten och fjällaktiviteter kan ni varva ner i vårt SPA för att sedan på kvällen avnjuta god mat gjord på lokala råvaror i vår omtyckta restaurang. Vi vågar lova att ni lämnar fjällkonferensen med massor av motivation, glädje och fina minnen.

Läs mer och boka konferens i fjällen

Hotellinformation

Välkommen till oss på Pernilla Wiberg Hotel. Här nedanför hittar du öppettider och information för hotellet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!


Reception

Alla dagar 08.00 - 21.00

Incheckning 15.30
Utcheckning 11.00


Frukost

Alla dagar 07.00 - 10.00


Restaurang

Alla dagar 11.00 - 23.00


Spa & relax

Alla dagar 11.00 - 22.00


Pernillas gym

Alla dagar Dygnet runt