1. Hem
  2. Boende

Fjällbyn

  • Stugområde
  • 53 Stugor
  • 5-14 Bäddar

Pris från Ange datum för pris

Lugnt vid Sportuthyrning Syd

I Fjällbyn på Idre Fjälls sydsluttning hittar du våra charmiga och varierande timmerstugor, parhus och lägenheter i olika storlekar med plats för upp till 16 personer. Skidåkning på vintern, cykelleder på sommaren/hösten och vårt servicecenter Sportuthyrning Syd ligger nära till hands. Med lagom gångavstånd tar du dig till Idre Fjälls centrum där du hittar Aktivitetscenter, restauranger och butiker.

Backnära

Fjällbyn ligger mellan två skidbackar, Sydbacken och Stugbybacken

Fin utsikt

Bo med utsikt över vackra fjäll

Sportuthyrning Syd

Skiduthyrning som ligger precis intill Fjällbyn

Centrum

800 m

Backen

10-150 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.