Kött & Fiskbaren

Restaurangen
Måndag - lördag: 17:00 - 23:00
(köket stänger kl. 22.00)

Loungebaren
Måndag - lördag: 15:00 - 23:00

Boka bord

En av Sveriges mest erkända krögare, Melker Andersson, sätter sin signatur på Kött och Fiskbaren, en av Idre Fjälls nya restauranger.

Du kan räkna med högkvalitativa råvaror med en lokal inspiration och stora matupplevelser. 

Ett av Melkers signum är ett stort fokus på hållbarhet och kvalitet. Det gäller även för Kött och Fiskbaren som kommer att erbjuda kött och fisk i alla tänkbara former och skepnader, med inslag från närområdet.

Fullt på bookatable? Skicka e-post

Några smakprov ur menyn

Se hela menyn

Förrätter

Carpaccio på ren

Reninnanlår, grönkålskott, soltorkade tranbär

125:-

Toast skagen

Räkor, forellrom, dill

145:-

Blini

Löjrom från Bottenviken, citroncreme, rödlök

170:-

Varmrätter

Skaldjursplatå

495:-

Råbiff

Betor, kapris, rödlök, dijonnaise. Serveras med pommes frites.

Halv: 145:- / Hel: 185:-

 

Bourguignon på ren 

Långkokta renlägg (24h), champinjon, rökt sidfläsk

225:-

Desserter

Melkers ostkaka

Hjortron, grädde

105 kr

Lingon- & päronsviss

Maräng, glass, kolasås

95 kr

Barnens meny

Gruppmeny för större sällskap

Om ni är 8 personer eller fler så gäller vår gruppmeny. 
Bokning och menyval behöver vi få senast 3 dagar i förväg. 

OBS! Sällskap över 10 personer kan inte bokas via Bookatable, kontakta istället restaurangen direkt på kottochfiskbaren@idrefjall.se

Ladda ner gruppmeny

Idre Fjäll har en speciell plats i mitt hjärta. Här spenderade jag mina vintrar som barn och det är klart att det känns fantastiskt roligt att på ett sätt sluta en cirkel med etableringen av Kött och Fiskbaren.

Välkommen hit i vinter!

Melker Andersson

Kontakt

Nina Tveit

Restaurangansvarig

Öppettider:
Måndag - Lördag: 17:00-23:00 (köket stänger 22.00)

Adress:
Idre Fjäll, 790 91 Idre
kottochfiskbaren@idrefjall.se
Tel: 0703-304 506 (mån-lör kl 14.00 - 21.00)
Visa på karta