Kött & Fiskbaren

Restaurangen
Måndag: Stängt
Tisdag - lördag: 18.00 - 21.00

Loungebaren
Måndag: stängt
Tisdag - lördag: 18.00 - 21.00

Boka bord

Ett av Melkers signum är ett stort fokus på hållbarhet och kvalitet. Det gäller även för Kött & Fiskbaren som kommer att erbjuda kött och fisk i alla tänkbara former och skepnader, med inslag från närområdet.

Fullt på bookatable? Skicka e-post

Några smakprov ur menyn

Se hela menyn

Förrätter

Carpaccio på ren

Reninnanlår, grönkålskott, soltorkade tranbär

125:-

Toast skagen

Räkor, forellrom, dill

145:-

Blini

Löjrom från Bottenviken, citroncreme, rödlök

170:-

Varmrätter

Skaldjursplatå

495:-

Råbiff

Betor, kapris, rödlök, dijonnaise. Serveras med pommes frites.

Halv: 145:- / Hel: 185:-

 

Bourguignon på ren 

Långkokta renlägg (24h), champinjon, rökt sidfläsk

225:-

Desserter

Melkers ostkaka

Hjortron, grädde

105 kr

Lingon- & päronsviss

Maräng, glass, kolasås

95 kr

Barnens meny

Gruppmeny för större sällskap

Om ni är 10 personer eller fler så gäller vår gruppmeny. För gruppmeny gäller att alla väljer samma förrätt, huvudmeny och dessert (förutom för de som har specialkost och för barn). 

Bokning och menyval behöver vi få senast 3 dagar i förväg. 

OBS! Sällskap över 10 personer kan inte bokas via Bookatable, kontakta istället restaurangen direkt på kottochfiskbaren@idrefjall.se

Ladda ner gruppmeny

Påsksupé 11/4 på Kött och Fiskbaren för 490 kr!

Påskmeny
Förrätter:
Toast Skagen, löjrom, dill och citron
Kryddrökt Fjällröding, tryfferade jordärtskockor, äpple och krasse 

Varmrätter:
Peppargrillad Lamm, vårkål, potatisgratäng
Rotibakad  Skreirygg, grön sparris, sandefjordsås, örtagårdspotatis

Dessert:
Vaniljpudding, rabarberkompott, mynta

Det finns även vegetariskt alternativ.
Obs, ingen à la carte den 11/4.

Bokas på:
Bookatablemail eller ring 0703-304 506.

Idre Fjäll har en speciell plats i mitt hjärta. Här spenderade jag mina vintrar som barn och det är klart att det känns fantastiskt roligt att på ett sätt sluta en cirkel med etableringen av Kött & Fiskbaren.

Välkommen hit i vinter!

Melker Andersson

Kött & Fiskbaren Lounge

Sugen på lite premium After ski? Välkommen in till Kött & Fiskbaren Lounge, kanske den perfekta fjällbaren? 

Slå dig ner i en av fåtöljerna framför brasan och njut av ett glas, något gott att äta och en härlig utsikt över fjällen.

Se vår snacksmeny

Kontakt

Nina Tveit

Restaurangansvarig

Öppettider:
Måndag 17.30 - 22.00
Tisdag - lördag: 17.00 - 22.00

Måndag v. 12, 13, 14 och 16: stängt

19/4 - 1/6: stängt

Adress:
Idre Fjäll, 790 91 Idre
kottochfiskbaren@idrefjall.se
Tel: 0703-304 506 (mån-lör kl 14.00 - 21.00)
Visa på karta