Kött & Fiskbaren
En av Sveriges mest erkända krögare, Melker Andersson, sätter sin signatur på Kött & Fiskbaren – en av Idre Fjälls nyaste restauranger. Räkna med högkvalitativa råvaror, lokal inspiration och stora smakupplevelser.
En av Sveriges mest erkända krögare, Melker Andersson, sätter sin signatur på Kött & Fiskbaren – en av Idre Fjälls nyaste restauranger. Räkna med högkvalitativa råvaror, lokal inspiration och stora smakupplevelser.
Ost från Murboannas
Kvittenmarmelad, kex
120 kr
Persika Melba
Hallon, vaniljglass, sockerkaka
100 kr
Svenska jordgubbar
Vaniljglass
95 kr
Fullt på The Fork? Skicka e-post
Om ni är 10 personer eller fler så gäller vår gruppmeny. För gruppmeny gäller att alla väljer samma förrätt, huvudmeny och dessert (förutom för de som har specialkost och för barn).
Bokning och menyval behöver vi få senast 3 dagar i förväg.
OBS! Sällskap över 10 personer kan inte bokas via The Fork, kontakta istället restaurangen direkt på kottochfiskbaren@idrefjall.se
Gruppmenyn kommer inom kort!
Ett av Melkers signum är fokus på hållbarhet och kvalitet. Det gäller även för Kött & Fiskbaren som erbjuder kött och fisk i alla tänkbara former och skepnader, med inslag från det lokala närområdet. Vegetariska alternativ erbjuds också.
"Idre Fjäll har en speciell plats i mitt hjärta. Här spenderade jag mina vintrar som barn och det är klart att det känns fantastiskt roligt att på ett sätt sluta en cirkel med etableringen av Kött & Fiskbaren. Välkommen hit!"
Melker Andersson
Sugen på lite soffhäng i premiumversion? Välkommen in till Kött & Fiskbaren Lounge, kanske den perfekta fjällbaren?
Slå dig ner i en av fåtöljerna framför brasan och njut av ett glas, något gott att äta och en härlig utsikt över fjällen. Beställ mat från vår restaurangmeny!