Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Trailrunning i fjällen

Spring från fjällstugan

Boka ditt boende här

Boka pass

Trailrunning

Boka pass här

Sommar och höst 2022

Vandring

Se & ladda ner karta

Våra trailrunningpass

Intro till fjällöpning - 150 kr/pers

Vill du lära dig springa i varierad terräng? Oavsett om du är en van löpare eller nybörjare kan du få tips och trix på hur du tar din löpning ut på fjället på ett säkert och effektivt sätt. Vi håller till på Idre Fjäll så du kan lämna bilen vid stugan. När: Tisdag kl. 09.00-12.00 v. 25-33. Pris: 150 kr/pers.

Upplevelselöpning - 180 kr/pers

Vi åker till Nipfjället och finslipar vår teknik i en storslagen miljö. Passet passar dig som har sprungit en del i terräng innan eller som har deltagit i nybörjarpasset och vill ta nästa steg i din utveckling och njuta av en härlig fjällupplevelse. När: Onsdag kl. 09.00-13.00 v. 25-33. Pris: 180 kr/pers.

Morgontrail med frukost på Utsikten - 295 kr/person

Ge dig själv en aktiv start på morgonen med ett löppass längs vindlande stigar upp till vår toppstuga, där det serveras en god, välförtjänt frukost i en fantastisk miljö. När: Fredag kl. 08.00-10.00 v. 25-33. Pris: 295 kr/pers. Minst 7 personer tillsammans med morgon-MTB.

Höstlov: Morgontrail med frukost vid Gränjestjärn – 295 kr/pers

Ge dig själv en aktiv start på morgonen med ett löppass och frukost vid Gränjestjärn. När: Fredag kl. 08.00-10.00 v. 44. Pris: 295 kr/pers.

Hitta din vandringsled

Vandringsleder

Vill du hellre vandra på egen hand? Spana in vår sida med utvalda vandringsleder för alla nivåer, där du också hittar GPX-filer, kartor och beskrivningar. Välj om du vill vandra iväg direkt från Idre Fjäll, eller besöka vårt närområde med populära vandringsturer kring Städjan och Nipfjället. Ytterligare en bit bort hittar du fina turer i Grövelsjön och i Norge. 

Se vandringsleder

Samlingsplats

Vi möts på Askes sommaräng och därifrån åker du i din egen bil till löparstigen. Nybörjarpasset i trailrunning är på Idre Fjäll och kräver ingen bil.

20 augusti 2022

Idre Fjällmaraton

Sugen på att springa lopp på våra fantastiska fjäll? Spana in Idre Fjällmaraton! 

Läs mer här

Mer att upptäcka på Idre Fjäll

2022/2023

Vinteraktiviteter

Upplev fjället i vinter

Ät gott på fjället

Restauranger

Våra restauranger

Stugor, hotell och camping

Boende

Boka boende