Restauranger och nöjen

Varsågod!

Vi har spännande grejer i skafferiet - välkommen till en uppdaterad matupplevelse i vinter! Vi lovar god mat på lokala godsaker med bra energi för rörelsefyllda dagar. Värdshuset, Utsikten och PW Kök & Bar bjuder tillsammans med Charlies och Timmerkojan in till goda matupplevelser. 

Inom kort kommer vi presentera goda nyheter inför kommande vintersäsong. Håll utkik efter nya fjällsmaker! 

Våra matställen

Välkommen!

Timmerkojan

Ett stenkast från Askes lekplats serverar Timmekojan goda italienska kvalitetspizzor. Är du inte sugen på pizza finns pasta, hamburgare och á la carte.  

Läs mer här

Välkommen!

Charlies

Välkommen att njuta av en lunch - mitt i västbacken. På Charlies serverar vi dagens lunch och erbjuder ett stort utbud för både barn och vuxna. 

Varför inte koppla av på verandan efter en dag på cykel, efter vandringen eller fjälläventyret. Välkomna!

Läs mer här

Välkommen!

PW Kök & Bar

Visa på karta.
På PW Kök & Bar kan du njuta av smakfulla rätter som tar in pärlorna från det lokala skafferiet. Vad sägs om sotad fjällröding med grönkålskrisp och champagnehollandaise?

PW Kök & Bar hittar du i Pernilla Wiberg Hotel. 

Läs mer & boka

Fika eller luncha?

Fika i backen

Fäbodcafét

Ta Fäbodsvängen och glid in på vårt mysiga Fäbodcafé. Här serverar vi fjällets bästa våfflor som kan toppas med hur mycket glass och sylt som helst. En barnfavorit väl värd ett besök. Vi har glutenfria, äggfria, mjölk- och laktosfria våfflor såklart!

Utsikten

Restaurangen som är vad den heter! Ta en välförtjänt paus och försök ta in den majestiska vyn från vår topprestaurang. Ta en kaffe, en varm choklad och kanske något sött för att få fart i trötta ben.

Charlies

Mitt i Västbacken hittar du Charlies som serverar fika för trötta äventyrsben.

Lunch på fjället

Utsikten

På restaurang Utsikten fylls tomma energidepåer på med fräsch Asian fusion-mat. Den storslagna inramningen av Städjan, Nipfjället och Rendalssölen, den ingår!

Timmerkojan

Ibland är det bara en pizza/burgare/kebab-dag - och det hittar du här! Precis nedanför Väst-6:Ans mellanstation hittar du Timmerkojan.

Charlies

En stoppsladd i mitten av Västbacken - sen är du på Charlies! Här serveras riktigt härliga burgare på svenskt kött och flera smarriga vegetariska och veganska varianter. Smaklig spis!