• Stugområde
  • 98 Stugor
  • 4-8 Bäddar

Pris från Ange datum för pris

Nära till allt!

I Västbyn hittar du mysiga timmerstugor, parhus och lägenheter i olika varianter med plats upp till 8 personer. Stugbyn är en av våra mest populära då du har närhet till fjällets huvudbacke, Västbacken som både erbjuder skidåkning på vintern samt cykling på sommaren/hösten. Idre Fjälls centrum med Aktivitetscentrum, restauranger och butiker ligger även det nära till hands. Njut av er vistelse här!

Gångavstånd till Västbacken

I Västbyn bor du granne med våran huvudbacke och härifrån kan du lätt ta dig ut i hela vårat liftsystem

Närheten till allt

Bor du här kan du ställa bilen och nå allt va fjället erbjuder till fots

Härlig stugby

Mysiga stugor i blandad storlek

Backe

10-200 m

Centrum

50-450 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.