Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Tränings- och skolresor

Läger och idrott

Allt är nära här! Restauranger, boende och aktiviteter gör Idre Fjäll till ett perfekt base camp för läger och skolresor. På sommaren har vi 60 olika aktiviteter och fjället är alltid utanför dörren.

Redan i oktober börjar vintern hos oss för både längd och alpint så gör som våra återkommande klubbar och träna på snö före alla andra!

Träning

Handboll

Handbollsskola

Skolresa

Skolresor att minnas

Skolresa i fjällen

Tävla

Orienteringsvecka

Orientering

Träningsläger

Vinter som sommar är Idre Fjäll en populär destination för träningsläger. Vår filosofi är att boende, aktiviteter och faciliteter ska finnas på gångavstånd. Allt för att få mer tid till träning och återhämtning. 

Sporthall, gym, rullskidbana och oändliga möjligheter till fjällöpning - allt finns precis utanför din dörr. 

Skolresa

Om kriterierna för en skolresa är roliga och spännande aktiviteter - läs vidare. Forsränning, högshöjdsbanor, achery tag eller mountainbike - välj din favorit. Eller välj alla! Behöver ni hjälp med upplägget för skolresan, tveka inte att höra av er till oss! 

18-22 december

Hockeyläger med ICESTAR CAMP

Läs mer här!

Läger och Idrott

Teknikläger med Mattias Svahn

Läs mer

Varför Idre Fjäll

Nära till allt

Restauranger, boende, aktiviteter - allt är nära på Idre Fjäll. En klar fördel oavsett om du tränar för prestation eller om du vill ha allt precis utanför dörren.

Aktiviteter

Hotelldöden existerar inte på Idre Fjäll! Sommartid har vi över 60 olika aktiviteter att välja bland - höghöjdsbana, forsränning, Aktivitetscenter eller utomhusbad.

Boende

På Idre Fjäll hittar du en stor variation av boende. Hotell, stugor eller lägenheter väljer du efter dina behov.