Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Idre Fjällmaraton 28 augusti 2021

Idre Fjällmaraton 2021

Årets upplaga av Idre Fjällmaraton kommer att gå av stapeln lördag den 28 augusti med distanser från 12km upp till 84km.

Vi hoppas att du vill komma till oss och springa på våra vackra fjäll, oavsett om det är under Fjällmaraton eller inte. Idre Fjäll har fantastiska banor att träna på och fjällen bara väntar på dig.

Läs mer om Idre Fjällmaraton på extern hemsida - länk här nedan.

Läs mer om Idre Fjällmaraton

Bo bekvämt på ditt äventyr!

Boka boende idag

Springa Idre Fjällmaraton?

Boka in en massage

Tips till dig som anmält dig till Idre Fjällmaraton: boka in en avkopplande massage på Pernilla Wiberg Hotell efter loppet. Begränsat antal platser.

Boka massage på PWH

För barnen

Fjällmaratonklubb

I vår Fjällmaratonklubb kan du lämna dina barn för små och stora äventyr runtom fjället på lördag 28/8. Vi kommer vara både ute och inne så det är kläder efter väder som gäller. Lunch på Understället ingår, informera om ev allergier eller specialkost i anmälan. Ta gärna med ett enklare mellanmål vi kan fylla på med lite extra energi under dagen.

Ålder: 4 år uppåt
Pris: 495 kr
När: lördag 28/8
Varaktighet: 9-17
Samlingplats: Torget

Anmälan via e-post till: aktiviteter@idrefjall.se

Trubadur Fjällmaraton

BLK&WHT

Njut av livemusik under Idre Fjällmaraton! Trubaduren BLK&WHT kommer till Idre Fjäll från Skellefteå för att spela här lördag 28 august, 2021. Du hittar dem utmed banan. Efter klockan 17 (prel. starttid) spelar de på Restaurang Understället (mellan Torget och Receptionen) fram till klockan 22:00.

Läs mer om Idre Fjällmaraton

Läs mer om Salming Idre Fjällmaraton 2021 på extern hemsida. 

Läs mer här