1. Hem
  2. Boende

Söderhöjden

  • Stugområde
  • 8 Stugor
  • 4-14 Bäddar

Pris från Ange datum för pris

Fjällets vackraste utsikt!

Söderhöjden är Idre Fjälls senaste tillskott bland stugbyar, med fantastiskt läge och utsikt över de svenska och norska fjällen. Stugorna erbjuder ski in/ski out - läge för både alpint och längd på vintern samt nära till cykling/vandring på sommaren. Stugorna är moderna, fräscha och med en personlig prägel samt plats för upp till 12 personer. Behagligt promenadavstånd till Idre Fjälls centrum med Aktivitetscenter, restauranger och butiker.

Dalarnas längsta

Dalarnas längsta skidbacke ligger nära till hands från alla våra stugor i Söderhöjden och denna backen tar dig rakt ner till våran huvudlift Väst 6:an.

Längdspår

Här kan du lätt ta dig ut i längdsskidspåret som ligger precis ovanför Söderhöjden

Fantastisk utsikt

Härifrån har du lyxen att få njuta av fjällets finaste utsikt

Backe

10-200 m

Centrum

1700 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.