Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Händer idag på Idre Fjäll

2 februari

Ät på restaurang eller beställ hem

Besök någon av våra restauranger eller beställ hem färdig mat. På vår restaurangsida kan du läsa mer om allt gott som erbjuds på fjället.

Läs mer
06:00-22:00

Längdskidåkning

Testa något av fjällets alla längdspår! Spåren prepareras för både klassisk stil och skate. Belysningen i de belysta skidspåren är tänd 06.00 - 22.00.

Läs mer
09:00-18:00

Alpin skidåkning

Njut av rolig och varierande skidåkning i fyra vädersträck. Här finns backar för alla!

Läs mer
10:00-11:00

Upplev renen

Missa inte att träffa våra tama renar. Upplev känslan när de äter ur dina händer och hur mjuk deras päls och mule är. Om du vill kan du även passa på att köpa renkött, samisk hantverk och annat närproducerat i butiken Renbiten i Grövelsjön (som är samlingsplats för denna aktivitet). Läs mer och boka på länken.

Läs mer
11:00-21:30

Aktivitetscenter

Besök vårt aktivitetscenter – här finns det något kul för alla! Bada, bowla, basta, gymma, spela badminton, lek i vårt lek- och pysselrum, spela arkadspel i spelhallen eller hyr hela sporthallen.

Läs mer
11:00-21:00

Inomhusbad

Kom och plaska och simma i inomhusbadet som ligger i vårt Aktivitetscenter.

Läs mer
13:00-13:30

Träffa Aske

Kom och busa med Aske i Aktivitetscentret. Gratis för alla busiga barn och ingen förbokning krävs.

Läs mer
14:00-15:00

Triumfcupen

Missa inte familjens favorittävling Triumfcupen – en rolig slalomtävling i Familjebacken. Banan är enkel och inspirerande. Vår maskot Aske kommer och kör uppvärmning, visar banan och hejar på. Vi tävlar i ett åk i banan, utan tidtagning. I Triumfcupen är alla deltagare vinnare och får pris, diplom och saft. Alla som kan åka själva kan delta. Läs mer och boka via länken.

Läs mer
14:00-16:00

Snöskovandring med renar

Upplev känslan att vandra på snöskor, tillsammans med våra tama renar. Njut av fridfullheten till en kopp samiskt kaffe och andra delikatesser av renkött. En upplevelse som passar både stora och små. Läs mer och boka via länken.

Läs mer
15:00-17:00

After Ski på Värdshuset

Häng med på klassisk After Ski! Välkomna till Värdshuset idag kl. 15.00 - 17.00 för god dryck, smarriga plockbrickor och fartfyllda liveakter tillsammans med de bästa After Ski-banden. Gratis inträde, ingen åldersgräns. Varmt välkommen!

Läs mer
15:30-16:00

Barnens After Ski

After Ski för barnen (och barnsliga föräldrar)! Vi samlas vid lilla scenen på Torget, bredvid Solbaren. Aske är självklart också på plats och spexar och busar. Gratis för alla barn och ingen förbokning krävs.

Läs mer