1. Hem
  2. Boende

Centrumbyn

  • Stugområde
  • 165 Stugor
  • 6-13 Bäddar

Pris från Ange datum för pris

Mitt i centrum

I Centrumbyn bor du precis som namnet antyder – mitt i centrum. Närheten till både skidåkning och Idre Fjälls centrum med Aktivitetscenter, restauranger och butiker gör att du har allt inom räckhåll. Du vistas i trevliga, välutrustade lägenheter med plats för upp till 11 personer. Med den fina utsikten över den svenska och norska fjällvärlden ger vi dig ytterligare en anledning att bo just här.

Drömläge

Här bor du granne med våran huvudbacke och har nära till centrum, skidstadion, restauranger och after-ski.

Parkera bilen

I Centrumbyn kan du ställa bilen hela vistelsen, härifrån har du har gångavstånd till allt

Fantastisk utsikt

Här kan du njuta till synen av den fantastiska svenska och norska fjällvärden

Centrum

10-300 m

Backe

10-200 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.