1. Hem
  2. Boende

Gammelbyn

  • Stugområde
  • 42 Stugor
  • 4-8 Bäddar

Pris från Ange datum för pris

Enkelt nära centrum

I vår äldsta stugby Gammelbyn bor du i charmiga timmerstugor och parhus som är utrustade med det du behöver för en prisvärd och härlig fjällsemester. Här bor du nära Idre Fjälls centrum och har Aktivitetscenter, restauranger och butiker runt hörnet. Mysiga Pernilla Wiberg Hotel med PW Kök & Bar ligger i samma område där du kan unna dig en mysig trerätters.

Låt bilen stå

Parkera bilen under hela din vistelse, härifrån kan du nå allt till fots.

Bra läge

Närmaste backe ligger ett stenkast från stugan och här ligger också Pernilla Wiberg Hotell.

Backe

10-300 m

Centrum

20-300 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.