Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Sportlov 2023

Sportlov i fjällen

Tillbringa sportlovet 2023 bland riktiga fjäll här hos oss på Idre Fjäll i norra Dalarna. Vi har aktiviteter för hela familjen och garanterar att en sportlovsvecka i Idre inte blir sysslolös. Skidåkningen finns för alla nivåer och i fyra väderstreck. Här finns även hundspann, skoterturer, toppturer, aktiviteter med renar och ett kul Aktivitetscenter. 

Hyr någon av våra mysiga fjällstugor och kom hem till en tänd brasa efter en dag i backen, inramat av det härliga vinterlandskapet precis utanför dörren. Nästan allt vårt boende är ski in/ski out – här är det enkelt att ta sig runt och promenadavstånd till matbutik, restauranger och skiduthyrning.

Behöver du eller barnen slipa på skidtekniken finns vår skidskola för både nybörjaren och den avancerade skidåkaren.

Vi ses på sportlovet!

2022/2023

Vinter

Upplev fjället i vinter

Köp online till ett lägre pris

Liftkort/spårpass

Köp

För alla nivåer

Skidskola

Boka

Hopp, lek och freestyle

Snow Park

Läs mer

Huskyäventyr

Hundspann

Läs mer

Bad, bowling och annat kul

Aktivitetscenter

Läs mer

Underhållning

Träffa Aske

När ni är här får ni självklart inte missa att hälsa på vår huvudperson, eller rättare sagt huvudren, Aske. Oftast håller han till i skidskolans område strax nedaför Restaurang Störröset men ibland kan man ha turen att han dyker upp på andra platser också. Och glöm inte han är väldigt kramsjuk och älskar att passar gärna på att utmana barnen i en danstävling.

Håll utkik!