Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Sportlov 2023

Sportlov på Idre Fjäll

Tillbringa sportlovet 2023 hos oss här på Idre Fjäll i norra Dalarna. Vi har aktiviteter för hela familjen och garanterar att en sportlovsvecka här inte blir sysslolös. Skidåkningen finns för alla nivåer och i fyra väderstreck. Här finns även husyturer, skoterturer, aktiviteter med renar och ett helt Aktivitetscenter. 

Sportlov på Idre Fjäll kan inte bli annat än magiskt. Hyr någon av våra mysiga fjällstugor och kom hem till en tänd brasa efter en dag i backen, inramat av det härliga vinterlandskapet precis utanför dörren. Nästan allt vårt boende är ski in/ski out, här är det enkelt att ta sig runt och promenadavstånd till matbutik, restauranger och skiduthyrning.

Behöver du eller barnen slipa på skidtekniken erbjuder vår skidskola med grymma skidlärare för allt från nybörjare till avancerad. Eller varför inte testa dina vingar och boka in en lektion i vår Ski Park och se om du äntligen kan klara att göra det där hoppet som du drömt om. 

Vi ses på sportlovet!

Boka 2022/2023 redan nu

Vinter

Boka

2022/2023

Liftkort/spårpass

Köp skipass & spårpass här

För alla nivåer

Skidskola

Boka skidskola

Underhållning

Träffa Aske

När ni är här får ni självklart inte missa att hälsa på vår huvudperson, eller rättare sagt huvudren, Aske. Oftast håller han till i skidskolans område strax nedaför Restaurang Störröset men ibland kan man ha turen att han dyker upp på andra platser också. Och glöm inte han är väldigt kramsjuk och älskar att passar gärna på att utmana barnen i en danstävling.

Håll utkik!

Frukost ingår

Morgonskidåkning

Var först ut i backen tillsammans med vår guide – redan kl. 07.45. Njut av åkning på orörd manchester och stillheten när du och gruppen har pisterna för er själva. Efter åkningen njuter vi av en välsmakande frukost på restaurang Utsikten, den ingår såklart. Förbokas.

Boka morgonskidåkning