• Stugområde
  • 71 Stugor
  • 3-7 Bäddar

Pris från Ange datum för pris

Lugnt och avskilt nära centrum

Skogsbyn är ett lugnt och avskilt område med gedigna timmerstugor och parhus inbäddade bland träden. Här hittar du ett enkelt och litet boende med plats för upp till 8 personer. Du bor nära vårt servicecenter Sportuthyrning Syd och skidbacken Dalarnas längsta samt på behagligt gångavstånd till Idre Fjälls centrum med Aktivitetscenter, restauranger och butiker.

Nära till det mesta

Skogsbyn ligger nära hotellet och på kort gångavstånd till centrum.

Lugnt område

Lugnt bland träden nedanför centrum.

Backe

10-250 m

Centrum

750 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.