Aktiviteter på Idre Fjäll

Massa kul, sommar som vinter

Hitta en aktivitet

När vill ni boka?

Ange datum för att se priser och tillgänglighet.

Välj datum

Önskat datum

Nollställ datum

Sommaraktiviteter

Idre Fjäll är mer än skidor och vinter. Här är fyllt av sommaraktiviteter också! Här finns plats för lugn och ro om det är vad man önskar, men också fartfyllda äventyr för hela familjen.

Filter aktiva

Nollställ filter

Hittade 12 aktiviteter

Rid- och slädturer

Upptäck fjället till häst

Upplev skogen och fjället mellan ett par lurviga öron. Våra fjällhästar hjälper dig uppleva fjället på nya sätt.

3+ år

0,5-4 h

Äventyr

Låt äventyren få plats!

Vill du ta en fartfylld tur nedför en fors eller hoppa fram mellan trädtopparna? Upptäck din inre äventyrare på Idre Fjäll!

4+ år

1-6 h

Barnklubbar

Slipp de vuxna en stund!

Det kan bli intensivt att hänga med vuxna hela tiden, så passa på att få lite egentid i våra barnklubbar. Lek, äventyr och glass – allt för vuxentrötta barn!

3+ år

2,5 h

Skidåkning

Skidåkning är upplevelser

Vi har skapat några extra härliga upplevelser för dig! Vad sägs om att se solen stiga över horisonten och susa ner på orörd manchester?

5+ år

2-3 h

Tävlingar

Testa dina skills och utmana familjen!

Våra tävlingar är ett roligt sätt att utmana familjen eller varför inte dig själv? Mer lek än allvar eller tvärtom? Du bestämmer!

3+ år

1 h

Cykling

Ta din cykling till nya höjder!

Vi vill erbjuda Nordens mest lekfulla cykelupplevelse! Här finns flacka cykelleder, leder som rullar som en berg- och dalbana genom skogen, och mer äventyrliga leder för den avancerade cyklisten.

7+ år

1-4 h

Fäboden

Ulliga lamm och frasiga våfflor

I fäboden finns Fäbodcaféet som serverar goda, nygräddade frasvåfflor. Fäbodcaféet är ett populärt ställe för fjällets små gäster. Här finns ulliga lamm, mjuka kaniner, söta ponnyer och hönor.

0+ år

0-2 h

Träning och rörelseglädje

Med fjället som träningslokal

Spring uppför Städjan, lyft stenbumlingar på fjällkanten - här sätter bara fantasin gränserna. Om den tryter kan du boka in dig på något av våra träningspass!

2+ år

0,5-1 h

Behandlingar PWH

Skönhet kommer inifrån

Känner du dig mör efter en dag på fjället? Välkommen in till vårt spa på en massage eller en skönhetsbehandling. Vi tar hand om dig!

2+ år

0,5-1,5 h

Vildmark

Upplev vildmarken

Glid fram i kanot, spana efter vilda djur eller lär dig hur du överlever i vildmarken. Återknyt kontakten med vårt vilda ursprung på Idre Fjäll, där vildmarken och tystnaden bara är ett stenkast bort.

8+ år

0,5-4 h

Upplev samekulturen

Lär dig om renen

Träffa tama renar och lär dig mer om den samiska kulturen! Hos Renbiten intill Grövelsjön får du lära dig det mesta om samerna, både då och nu.

På platsen finns även butik och kafé för den som vill smaka samiska läckerheter – eller kanske köpa med sig några hem.

0+ år

1-2 h

Huskyturer

Upplev fjället med människans bästa vän

Djur, natur och äventyr – en magisk kombination! På våra Huskyturer får du uppleva fjället tillsammans med människans bästa vän. Hajka, åk hundspann eller hälsa på hemma hos hundarna och mys med dem – vad vill du göra?

0+ år

0,5-3 h