Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Utomhuskul för hela familjen

Välkommen till vårt fantastiska aktivitetsområde på Idre Fjäll! Här kan du slappa vid poolen, leka (vi har tex en lekplats för de allra minsta), träna eller varför inte utmana familjen på en runda minigolf? I vår kiosk hittar du glass och kaffe och blir du sugen på något att äta hittar du Aktivitetscenter med café – och ännu fler aktiviteter – precis intill.

Aktuella priser för alla aktiviteter hittar du i prislistan.

Öppettider

17 juni - 25 augusti

Måndag: 10:00 - 21:00
Tisdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lördag: 10:00 - 21:00
Söndag: 10:00 - 21:00

Hitta hit

Aktivitetsområdet hittar du nedanför vårt aktivitetscenter bredvid centrumbyggnaden.

Telefon: 0253 - 414 39
Epost: sporthall@idrefjall.se

Visa Aktivitetsområdet på Google Maps ➚

Pool & vattenrutschkanor

Poolen & vattenrutschkanorna har öppet 17 juni - 25 augusti 2024.

Ta med hela familjen till vår pool där barnen kan plaska runt och ha roligt. Poolen är 50 centimeter djup på barnavdelningen och 2.20 meter på djupaste delen. Intill poolen hittar du även våra vattenrutschkanor. Poolen är tempererad och håller en behaglig badtemperatur.

Åldersgränsen för barn som badar själva är 12 år, alla barn under 12 år ska medföljas av en betalande vuxen som badar med barnet. Entré till badet kan köpas online och ditt badband hämtar du ut på aktivitetscenter under dess ordinarie öppettider. Välj mellan dag- eller veckopass. Barn under 8 år badar gratis (men behöver ändå boka ett badband).

Köp badband

Klätterväggen

För de äventyrliga själarna erbjuder vi klätterväggen. Testa din styrka och uthållighet och dess 12 höjdmeter. Utmana dig själv och se hur högt du kan nå, samtidigt som du får en adrenalinkick och en känsla av att övervinna hinder. Om du tar dig till toppen får du inte missa att sno runt och titta ut över fjällandskapet. Klätterväggen har drop-in under dagarna och tiderna nedan och du hittar den precis utanför Aktivitetscenter. 

Måndag & fredag: 17.00 - 19.00
Lördag: 13.30 - 15.30

Begränsning vikt: 10 – 150 kg. Du får låna klättersele.
Tidsåtgång: ca 10 min.
Kostnad: 95 kr/person.

Utomhuspadel

Spela en match padel med vänner eller familj på våra padelbanor och upplev den intensiva och underhållande sporten. Padelraket och bollar finns att hyra på aktivitetscentret. Bokas på Aktivitetscenter eller via länken till Matchi här nedan.

Boka via Matchi ➚

Äventyrsgolf

Ge dig ut på vår äventyrsgolfbana och tävla mot dina vänner i en omgång av den klassiska sporten. Testa din precision och förmåga att hantera olika hinder samtidigt som du utmanar familjen eller vännerna på denna 9 hålsbana. Betalning sker på plats och klubbor finns att hämta vid kiosken på området eller på aktivitetscentret.

 

OCR-bana

Är du redo för en riktig utmaning? Vår OCR-bana är perfekt för dig som vill testa din fysiska styrka och smidighet. Ta dig igenom en serie av hinder som kommer att sätta din kondition och uthållighet på prov och ge dig en oförglömlig träningsupplevelse. OCR-bana framtagen i samarbete med Element Fitness och är kostnadsfri att använda. Ingen bokning behövs.

Boulder

Klättra upp till nya höjder och utmana dig själv på vår boulderblock. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer du att finna glädje i att övervinna klätterväggens utmaningar och förbättra din styrka och teknik. Blocket är 3,5 meter högt och kostnadsfritt. Ingen bokning behövs.

Utegym

Njut av utomhusluften samtidigt som du tränar på vårt utegym. Här kan du använda olika träningsredskap för att bygga upp din styrka och kondition samtidigt som du kan njuta av naturens skönhet och friska luft. Gymmet är kostnadsfritt och behöver inte bokas i förväg.

Basket

Utmana dina vänner eller familjemedlemmar till en intensiv match där du kan visa upp dina dribblingskunskaper och precision i skott. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer basketen att ge dig en energifylld och underhållande aktivitet att njuta av. Basketplanen är kostnadsfri att använda och basketbollar finns all låna på aktivitetscentret.