Barnens Idre Fjäll

Aktiviteter ute

Frisk luft finns det gott om i fjällen och massor av aktiviteter. Träffa våra mysiga hästar i stallet, utmana familjen i någon av veckotävlingarna eller glid förbi Askes lekplats. Vi tror att den aktiva semestern är den bästa och på Idre Fjäll är det svårt att sitta still.

Barnfavoriter på Idre Fjäll

Askes skidskola

Mamma och pappa kommer inte att ha en chans när skidskole-veckan är över. Sväng, hopp och kramar av Aske - det är inte konstigt att barn älskar vår skidskola!

Aktivitetscentret

3 000 kvadratmeter ös - välkommen till Aktivitetscentret! Rastlösa och frusna kan bowla, bada eller varför inte spela fotboll eller badminton i sporthallen! Allt är samlat under ett och samma tak och på glidavstånd från backen - praktiskt, eller hur? Tips! Utmana en kompis på shuffleboard!

Funpark

Parken är en given favorit under veckan. Boxar, hopp och andra sköna features utmanar alla åldrar - även dom vuxna. Lyssna på bra musik och dela eller ta emot tips till kompisarna i parken.

Barnens After ski

Välkommen på ett riktigt dansparty! På Understället kommer är det fullt ös varje dag när barnen och Aske kör After ski. Det blir dans, tävlingar och så klart; Askes egen låt!