1. Hem
  2. Boende

Centrum, Ski Apartments

  • Hotellägenheter
  • 30 Rum
  • 2-4 Bäddar

Pris från Ange datum för pris

Lägenhetshotell mitt i centrum

Idre Ski Apartments är våra fräscha och nyrenoverade hotellrumslägenheter belägna i mitt i Idre Fjälls centrum. Lägenheterna erbjuder plats för upp till 4 personer. Modernt och bekvämt med direkt närhet till Aktivitetscenter, restauranger och butiker. Härifrån tar du dig till backen genom Torgets skidtunnel som leder direkt ut till västbacken. Städning ingår på detta boende, som är husdjursfritt. Med ankomst från 1/9-20/12 2022 med avresa senast 21/12 ingår frukost i Värdshuset och bäddning. Kom ihåg att fylla i rätt antal personer vi bokning.

Nära till allt

Ski Apartments är för dig som vill bo centralt och nära allt som fjället erbjuder.

Aktivitetsnära

Skidskola, backar, spår eller Aktivitetscenter - i Ski Apartments är aktiviteterna och äventyren alldeles runt knuten.

Rum med möjligheter

Ski Apartments är för dig som söker ett boende med hotellstandard, men med möjligheten att själv laga middag efter en aktivitetsfylld dag.

Backe

300 m

Centrum

10 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.