Nyheter

Magiska Mars - vintern i sitt esse

När vintern är som absolut bäst - det är då du ska vara i fjällen! Magiska mars bjuder på längre dagar, fantastisk snö och värmande vårsol - och ett gnistrande bra erbjudande för hela familjen eller kompisgänget!

Extra bra priser på boende, skipass och skidskola

Vecka 12-14 har vi riktigt bra pris på boende, skipass och skidskola - när vintern faktiskt är som allra bäst. Dessutom har vi planerat upp riktigt mumsiga veckor på nöjesfronten - eller vad sägs om det här?

After ski för alla smaker - klassisk, soft och guldkant!

Det är inte alltid en är sugen på pjäxdans och ösiga covers - så förutom vår klassiska After ski så har vi i vinter även en soft After ski på Understället - med trubadur och mysigt häng. För dig som vill ha det ännu lugnare har vi After ski med guldkant i vår nya Lounge bar. Ingen livemusik, bara cava, våffla med löjrom och fjällutsikt. 

Outdooräventyr, Dolly Style, Pettson & Findus

Gillar du outdoorliv med guldkant, god mat och delikatesser? Då ska du boka in den 26-29 mars redan nu! Vi lovar en riktigt härlig weekend med bland annat vildmarksmat, pop-up-delikatessbutik, prova-på randonné-tur och mycket mer. Dra ihop hela kompisgänget och boka in en premiumhelg - håll utkik efter mer info.

Emil Assergård spelar den 27 mars och Dolly Style (18 mars), Pettson & Findus (20 & 23 mars) och Adrian Macéus (25 mars) kommer göra alla barn lyckliga!

OBS! Priserna är redan rabatterade för denna period, så du får automatiskt rätt pris på aktuella boenden, skipass och skidskola. 

Varmt välkommen till Magiska mars på Idre Fjäll!

Magiska Mars

Åk när vintern peakar

Boka här

Magiska Mars - erbjudande

 

  • 20 % på utvalt boende och gruppskidskola vid bokning online.
  • Gratis skipass barn 0-7 år
  • 50 % på skipass barn 8-15 år vid bokning online (gäller 1 - 7-dagarspass)
  • Gratis buffé i Värdshuset för barn 0-7 år
  • 50% buffé i Värdshuset för barn 8-15 år 
  • 50% på entré till simhallen

Boka boende idag!

Spela video