Aktiviteter

Vildmark

Pris från Ange datum först

När vill du boka? (ange för priser)

AngeDölj

Hitta aktiviteter

De flesta aktiviteter sker vid ett tillfälle. Ange en datumperiod för att se vilka aktiviteter som är tillgängliga inom den perioden.

TIPS FÖR EN BÄTTRE SÖKNING!

  • Ange hellre en kortare period än en specifik dag. Det ökar chansen att du hittar en aktivitet du är intresserad av.
  • Lägg till önskat antal personer som vill delta i aktiviteten i varukorgen. Personuppgifter och andra detaljer fyller du i innan du checkar ut!
  • Kontrollera att aktiviteten du väljer har rätt åldersgrupp.
  • Får du inte upp den aktivitet du ville? Vissa perioder har vi aktiviteter på förfrågan eller kan utöka befintligt schema om det blir fullt. Mejla bokning@idrefjall.se för att få hjälp!

Önskat datum

Nollställ datum

Upplev vildmarken

Glid fram i kanot, spana efter vilda djur eller lär dig hur du överlever i vildmarken. Återknyt kontakten med vårt vilda ursprung på Idre Fjäll, där vildmarken och tystnaden bara är ett stenkast bort.

– Upplev oslagbar natur

– Möta vilda djur i deras naturliga miljö

– Mat eller fika ingår alltid

8+ år

0,5-4 h

När vill ni boka?

Ange datum för att se priser och tillgänglighet.

Visar 6 aktiviteter

På vattnet

Bäversafari

Bäverspaning i skymningen! Vi paddlar till vårt vildmarkscamp, kokar kaffe över elden och smakar nyfiskad sik medan guiden berättar om bävern. Sedan paddlar vi så tyst vi kan mot bäverhyddorna.

I priset ingår kanot, paddel, flytväst, tunnbröd med sikröra, kaffe och saft. Ta med kikare, sittunderlag och kläder efter väder.

0-99 år

Kontaktinformation

bokning@idrefjall.se

0253-410 00

På vattnet

Vildmarkstur

Lär dig överleva i vildmarken! Vi paddlar till vårt vildmarkscamp där vi utmanar varandra att göra upp eld, tälja verktyg och tillaga mat över öppen eld. De som vill provar luftgevär, lassokastning, skjuta med blåsrör och fiska.

Kanot, paddel, flytväst, vildmarksmat, kaffe och saft ingår. Ta med kikare, sittunderlag och kläder efter väder. Passar olika åldrar.

Kontaktinformation

bokning@idrefjall.se

0253-410 00

Fiske

Fisketur

En heldag vid fisketjärnen! Vi tar oss till vår egen tjärn, Larstjärnarna, där chans till ädelfisk finns. Vi provar att fiska med kastspö, flugspö och metspö, och även att fiska från en kanot!

Fiskeutrustning och korvgrillning med kaffe och saft ingår i priset. Fiskeutrustning finns. Lättare lunch ingår. Förhoppningsvis kommer du hem med huvudingrediensen till en enastående middag.

Kontaktinformation

bokning@idrefjall.se

0253-410 00

Vilda djur

Björnvandring

På vandring i björnens spår! Har du sett ett björnide nån gång? Vi utforskar björnens sovplatser på Nipfjällets sluttningar och väljer en bra fikaplats för spaning. Guiden berättar om björnens liv.

Tunnbröd med sikröra, kaffe och saft ingår. Bra att ha med är kikare, sittunderlag och kläder efter väder. Passar alla åldrar.

0-99 år

120 min

Samlingsplats

Vi möts vid Vildmarksnästet. Du kan gå dit från Idre Fjäll via Fäbodsvängen eller Skidstadion.

Vilda djur

Skogens konung (på förfrågan, bokas per telefon)

Besök skogens konung! Ett annorlunda älgsafari där vi tar bilen ut till Idres älgtätaste områden för att spana efter älgar i deras rätta miljö. Inga inhägnader eller traktorspår.

Kaffe, saft & fikabröd ingår. Bra att ha med är kikare, sittunderlag och kamera. Fyra personer får plats i guidens bil, vid fler deltagare krävs egen transport.

0-99 år

180 min

Fiske

Fiskeguide (på förfrågan, bokas per telefon)

Hitta det bästa fiskevattnet direkt! Hyr en egen fiskeguide som tar dig till favoriterna på en gång. En smart genväg till en snabbare middag.

Passar nybörjaren som aldrig fiskat tidigare och vill få en introduktion, men även den erfarna som vill få lokala tips eller bara saknar fiskesällskap.
Fiskeutrustning ingår.

0-99 år

480 min

Kontaktinformation

bokning@idrefjall.se

0253-410 00