Skipass / spårpass

1 dec - 14 dec

Spara vid förhandsköp av Skipass online

Köp ditt Skipass online minst 40 dagar i förväg och spara 10%. Om det är mindre än 40 dagar till din ankomst får du fortfarande 5% rabatt genom att köpa ditt Skipass online i stället för på plats. 

Det rabatterade priset är det du ser online.

Vanliga frågor

Är det öppet köp på Skipass?

Alla köp av Skipass kan du tryggt ångra. Skipass kan du returnera fram till och med dagen det börjar gälla så länge du inte har börjat använda det än. Vi återbetalar hela beloppet. 

Är det öppet köp på spårpass?

Alla köp av spårpass kan du tryggt ångra. Spårpass kan du returnera fram till och med dagen före startdatum. Vi återbetalar hela beloppet. 

Kan jag köpa säsongskort?

Självklart kan du köpa säsongskort på Idre Fjäll! Säsongskort Skipass ger dig tillgång till skidåkning på Idre Fjäll under hela vintersäsongen! Säsongskort köps genom att kontakta oss via telefon / mejl eller på plats i receptionen på Torget.

Var kan jag parkera under min skiddag?

Som daggäst på Idre Fjäll finns det parkeringsmöjligheter vid Sydgondolens och Väst 6:ans dalstationer, dessa parkeringar hittar du genom att svänga ner mot dalen vid Parkbyn. Det finns även en stor parkering ovanför restaurang Charlies, snett ovanför Torget. 

Friskvårdskvitto

Skipass är glädjande nog giltigt som friskvård numera. Köp och betala ditt skipass som vanligt och ansök sedan om friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare.

Kontrollera gärna i förväg vad din arbetsgivare kräver i form av underlag. Vanligtvis fungerar det fint med ditt kvitto eller bokningsbekräftelse (se till att skriva in ditt för- och efternamn vid bokning). Köper du på plats, kom ihåg att be om originalkvitto direkt, vi kan tyvärr inte skriva ut eller ändra i kvitton i efterhand.