Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idag börjar vintern på Idre Fjäll

Idag öppnas portarna på Idre Fjäll till en försäsong full av möjligheter för alla vinterälskare. Med öppningen av närmare 5 km längdspår och en alpin nedfart lovar Idre Fjäll en säsong fylld av riktigt bra skidåkning. Genom noggrann planering, effektiv snöhantering och en rad förbättringar kan Idre Fjäll erbjuda en överlägsen träningsupplevelse för sina gäster.

Calle Enarsson, försäljningschef på Idre Fjäll, uttryckte sin entusiasm: "Äntligen är vintern här igen, och vi ser fram emot en fantastisk säsong. Det är alltid glädjande att introducera nyheter som kommer att förbättra våra besökares upplevelser."

En av de mest spännande nyheterna för säsongen är ett längdskidspår speciellt utformat för motionärer. Den 2,2 km långa slingan möjliggör längdskidåkning för motionärer även under den stundande tävlingssäsongen. Därtill har den alpina arenan genomgått en uppgradering med ny belysning som säkerställer optimala träningsmöjligheter för träningsgrupperna.

Martin Westblad, ansvarig för träning och tävlingar på Idre Fjäll, understryker: "Vi har lyssnat på feedback från våra besökare och vi hoppas att alla våra vinterälskare kommer att uppskatta nyheterna inför denna säsongen."

För att säkerställa att det finns tillräckligt med snö på försäsongen har Idre Fjäll infört nya och effektivare metoder för att spara snö. Genom att bland annat placera snöhögar strategiskt runt Skidstadion har man minimerat transportbehovet och optimerat snöläggningen vilket resulterar i förbättrade skidförhållanden för gästerna.

Idre Fjäll smygöppnar sen vintersäsongen den 18 december med en alpin nedfart också för motionärer. Den 21 december välkomnar man julgästerna officiellt för att markera inledningen av vintersäsongen 23/24. En säsong som bjuder på spännande möjligheter och minnesvärda ögonblick för alla vinterälskare!

Calle Enarsson

Försäljning

Samarbeten och aktivering / Collaborations and Activation

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚