Hyra

Längd

När vill du hyra? (ange för priser)

AngeDölj

Hitta rätt utrustning

För att kunna erbjuda rätt utrustning behöver vi veta exakta datum ni vill hyra den, samt ålder på de/den som ska använda den.

TIPS FÖR EN BÄTTRE SÖKNING!

 • Om ni är flera som vill hyra utrustning: Sök på en person åt gången, lägg önskad produkt i varukorgen, och justera sen åldern till nästa person och repetera.
 • Var noga med att ange rätt ålder för den du bokar utrustningen till. Det går inte att ändra i efterhand.

När vill du hyra?

Nollställ datum

Hur gammal är den som ska använda utrustningen?

  Utrustning för en vinter i spåren

  Ge dig själv riktigt bra förutsättningar för vinterns längdåkning - och passa på att testa fram dina favoriter bland klassiskt och skate!

  När vill du hyra?

  Ange önskad hyrtid och ålder för att se priser.

  Visar 7 produkter

  Längd

  Längdpaket - klassiskt

  Våra längdskidor för klassisk åkning har stighud på fästzonen, vilket betyder att skidorna ger super fäste när du behöver det utan kladdig fästvalla och glider bra i övrigt. Det är bara att bege sig ut och njuta av naturen.

  Längd

  Längdpaket - skate

  För dig som vill ha lite mer fart i längdspåret är det skate som gäller. Dessa skidor har enbart glidvalla. Skate har en rörelse som påminner om långfärdsskridskor, det är mycket balans och när man träffar rätt så kommer farten. Det kan vara lite svårt med tekniken i början, så vi rekommenderar en lektion för att få ut så mycket som möjligt av åkningen.

  Längd

  Längdskidor - skate

  För dig som vill ha lite mer fart i längdspåret är det skate som gäller! Våra skateskidor har enbart glidvalla. Det kan vara lite svårt med tekniken i början, så vi rekommenderar en lektion för att få ut så mycket som möjligt av åkningen.

  Längd

  Multihyr

  Är du osäker på vad du vill åka så ska du prova multihyr. Det innebär att du har full frihet att välja vad du vill i mån av tillgång. Gå bara in till hyran och byt till det som passar för dagen.

  Längd

  Längdskidor - klassiskt

  Våra längdskidor för klassisk åkning har stighud på fästzonen, vilket betyder att skidorna ger superfäste utan kladdig fästvalla och glider bra i övrigt. Det är bara att bege sig ut och njuta av naturen!

  Längd

  Längd - pjäxor

  Längd

  Längd & Alpint - stavar