1. Hem
  2. Boende

Pernilla Wiberg Hotel

  • Hotell
  • 44 Rum
  • 1 Gym
  • 3 Konferensrum

Pris från Ange datum för pris

Checka in på fjällhotell

Stora rum, sköna sängar och härligt häng i loungen efter en dag på fjället, det är vad vi på Pernilla Wiberg Hotel erbjuder. Toppa det med en relaxavdelning, lekrum för barn, tillång till skid- och cykelförråd, riktigt god mat och bästa läget mitt i backen. Njuta av en härlig drink eller en kopp kaffe framför våran braskamin, kanske också passa på att ta en titt på någon av Pernillas finaste priser. Frukost ingår alltid. Öppet året runt. Välkommen till en skön fjällsemester! OBS! Hotellet är stängt för renovering 1 september - 21 december 2022.

Backe

0 m

Centrum

250 m

Byggnationer på Idre Fjäll 2022

I sommar och höst passar vi på att göra fjället ännu lite bättre: bland annat med nytt boende (och renovering av befintligt), en gondollift och en toppmodern campingplats. Givetvis gör vi allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.

I sommar och höst kommer vi att göra Idre Fjäll ännu lite bättre. Vi kommer att bygga nytt boende (samt renovera befintligt), sätta upp en gondollift och anlägga en toppmodern campingplats. Kul såklart, men det kommer även innebära en del störningar på vissa platser. Främst i området kring Sydbacken, vid infarten längs Camping Renen och ovanför Dähliehöjden. Vi hoppas på överseende och kommer att göra allt vi kan för att du som gäst inte ska påverkas.