Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

PWH Spa & Relax

Restriktioner kring Covid-19

Med anledning av Covid-19 har vi begränsat tillträdet till vår relax till enbart våra hotellgäster. Som hotellgäst kan du boka en tid i receptionen när du checkar in. Vi kan max ta in 8 personer och endast i samma resesällskap. Maxtid att boka är 1,5 timmar. Tack för din förståelse! (Våra massagebehandlingar går bra att boka även för icke-hotellgäster).

Andas in, andas ut

Sjunk ner i det varma vattnet. Eller blunda dig igenom en skön massage. Skåla med vänner och basta med utsikt. På PWH Spa & Relax handlar allt om att må bra. I relaxavdelningen - som ingår för våra hotellgäster - finns torrbastu, ångbastu, kallpool och varmpool och jaccuzzi. 

Pernilla visar runt

Följ med när Pernilla guidar runt i PW Spa & Relax!

Spela video

Våra behandlingar

Massage

Just nu erbjuder vi massage under sommaren med Lotta Ranner. Du hittar bokningsinformation samt behandlingarna nedan.

Boka behandling

Vill du boka en behandling? Hör av dig direkt till Lotta.

E-post: lottaranner@gmail.com

Tel: 0737-35 6178

PWH Spa & Relax

Jo, du är värd det!

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är en förebyggande, behandlande och avslappnande massage. Den ökar blodcirkulationen i kroppen och bidrar till ett allmänt välmående. Knådningar, strykningar och tryck används föratt mjuka och lösa upp spänningar, stramhet med mera som uppstått i musklerna. Du kan välja på avslappnande massage eller mer behandlande. Massagen anpassas efter din kropp och ditt behov.

Priser

  • Halvkropp (t ex rygg + nacke) 30 min 500 kr
  • Halvkropp + ev. problemområde 45 min 650 kr
  • Helkropp 60 min 780 kr
  • Helkropp + ev. problemområde 75 min 900 kr

Taktil massage

Taktil massage är en en svensk massagemetod samt en djupavslappnande och välgörande beröringsmassage. Den består av mjuk, följsam beröring på huden enligt ett visst mönster. Rikligt med varm olja används och du bäddas in i filtar. Huden är vårt största organ och nära kopplat till vårt nervsystem. Oxytocin, vårt eget lugn- och ro hormon, utsöndras. Behandlingen sker lugnt, inkännande och med närvaro. Vanliga effekter ät bättre sömn, lugn, harmoni, djupavslappning, minskade stresshormoner och sänkt blodtryck.

Priser

  • Halvkropp 45 min 650 kr
  • Helkropp 60 min 780 kr
  • Helkropp 75 min 900 kr

I den taktila massagen ingår masserande av rygg, nacke, ansikte, armar, händer, ben, fötter och mage. Vid kortare behandling än 60 min väljer du vad du vill fokusera på.