Forsränningsturen på Österdalälven är inställd hela veckan på grund av låga vattennivåer.
Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

PWH Spa & Relax

Gå direkt till

Andas in, andas ut

Sjunk ner i det varma vattnet. På PWH Spa & Relax handlar allt om att må bra. I relaxavdelningen - som ingår för våra hotellgäster - finns torrbastu, ångbastu, kallpool och jaccuzzi. Välkommen!

Spela video

Pernilla visar runt

Följ med när Pernilla guidar runt i PWH Spa & Relax!

Sommar 2022

Massage

Under hela juli och delar av augusti erbjuder vi massage på Pernilla Wiberg Hotell, genom vår partner Lotta Ranner Yoga & Massage. Unna dig en härlig taktil massage eller en svensk klassisk massage. Du behöver inte bo på hotellet för att boka massage.

Bokning: Maila Lotta för bokning och eventuella frågor. Betalning sker via swish. Email: lottaranner@gmail.com

Taktil massage

En djupavslappnande beröringsmassage som består av mjuk, följsam beröring på huden enligt ett visst mönster. Rikligt med olja används och du bäddas in i filtar. Huden är vårt största organ och nära kopplat till vårt nervsystem. Det parasympatiska nervsystemet (lugn och ro) aktiveras här vilket  leder till ökat välbefinnande. Behandling sker lugnt, inkännande och med närvaro. Effekterna är bland annat bättre sömn, lugn och harmoni och stärkt kroppsuppfattning. Ekologisk lugnande olja används. Efter behandlingen får du gärna ligga kvar några minuter (utöver din bokade tid) för avslappning.

Priser:
Halvkropp 30 min: 580 kr
Halvkropp 45 min: 720 kr
Helkropp 60 min: 860 kr
Helkropp 75 min: 1000 kr

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är en förebyggande, behandlande och avslappnande massage. Den ökar blodcirkulationen i kroppen och bidrar till ett allmänt välmående. Knådningar, strykningar och tryck används för att mjuka och lösa upp spänningar, stramhet med mera som uppstått i musklerna. Massagen anpassas efter dig och ditt behov.

Priser:Halvkropp (t ex rygg + nacke och på problemområde ) 30 min: 580 kr
Halvkropp 45 min: 720 kr
Helkropp 60 min: 860 kr
Helkropp 75 min: 1000 kr