Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Snow park

Utmana dig i Snowpark

Freestyling är stort – och det är faktiskt för alla! Lek loss med snowboard eller skidor i vår Funpark. Här finns utmaningar för stora som små, nybörjare som proffs. Funparken ligger för sig själv och har två egna liftar bara för dig som åker i parken. Välkommen! 

Spela video

Om Snowpark

I parken finns det fyra linjer i olika svårighetsgrad; grön, blå, röd och svart. Med andra ord finns här något för alla! Testa dig fram bland rails, boxar, hopp och annat roligt. 

Vår park följer såklart Skidförbundets och SLAO:s krav för en snowpark vilket bland annat innebär att den pistas och markeras varje dag. 

Tips för nybörjaren

Värm upp i gröna eller blå linjen

Börja med de enklare hoppen och hindren i den gröna eller blå linjen. När du känner dig trygg så avancerar du till svårare utmaningar.

Håll koll på medåkare

Kika på de andra i parken och vad de gör, så att ni inte krockar. Det är bra att studera andra i parken samtidigt som du väntar på din tur, tex hur fort de åker in i och ut ur utmaningarna på banan.

Håll tryggt avstånd

Åk inte för nära bakom en annan åkare, det kan göra ont om hen ramlar framför dig. Vänta tills åkaren innan tagit sig ut ur landningsområdet innan du börjar åka.

Skydda dig

Låt dig inte luras av proffsen som verkar kunna göra alla trick helt utan säkerhetsutrustning. Hjälm och ryggskydd bör vara på! Det kan göra ont att ramla eller slå i de hårda ytorna i snowparken och vi vill inte att du ska skada dig.

Mer att upptäcka på Idre Fjäll

Skidåkning, huskyäventyr och skoterturer

Vinteraktiviteter

Upplev fjället i vinter

Ät gott på fjället

Restauranger

Våra restauranger

Bad, bowling och annat kul

Aktivitetscenter

Läs mer