Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Snow park

Lämna komfortzonen i vår snowpark

Freestyling är stort - och det är faktiskt för alla! Vill du leka loss med snowboard, skidor och twin tips har du hamnat precis rätt - och du kan börja på din nivå. Snowparken ligger för sig själv och har två egna liftar bara för dig som åker i parken.

PS. Vi vill varna för att det kan vara svårt att locka med sig både små och vuxna barn härifrån...

Om Snowpark

I parken finns det fyra linjer i olika svårighetsgrad; grön, blå, röd och svart. Något för alla alltså! Testa dig fram bland bland rails, boxar, hopp och annat roligt. 

Vår park följer såklart Skidförbundets och SLAO:s krav för en snowpark vilket bland annat innebär att den pistas och markeras varje dag. 

Tips för nybörjaren

Värm upp i röda backar

Första gången kan parken kännas lite förvirrande. Se till så du har en del erfarenhet i några röda backar innan du ta dig an snowparken och börja alltid med de lättaste alternativen.

Håll koll på medåkare

Kika på de andra i parken och vad de gör, så ni inte krockar. Det är bra att studera andra i parken medan du väntar på din tur, hur fort de åker in i och ut ur utmaningarna på banan.

Håll tryggt avstånd

Åk inte för nära bakom en annan åkare, det kan göra ont om han eller hon ramlar framför dig. Vänta tills åkaren innan tagit sig ut ur landningsområdet innan du börjar åka.

Skydda dig själv

Låt dig inte luras av proffsen som verkar kunna göra alla trick helt utan säkerhetsutrustning. Hjälmen och ryggskydd bör vara på. Det gör väldigt ont att ramla eller slå i de hårda ytorna i snowparken och vi vill inte att du skadar dig!

Spela video