Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Pernilla Wiberg Hotel

Öppet året runt

Ett genuint fjällhotell

Välkommen till den perfekta basen för din fjällsemester! Våra bekväma rum är designade för äventyr, komplett med en mättande frukostbuffé för att starta din dag. Koppla av i vårt renoverade spa efter en dag med fjällaktiviteter. Njut av lokalt influerade rätter i vår restaurang, belägen i vår charmiga vinterträdgård.

Beläget i hjärtat av fjället är vårt läge oslagbart för din fjällsemester. Med gondolen precis ovanför och omedelbar tillgång till skidbackar, vandringsleder och cykelstigar börjar ditt äventyr direkt vid vår tröskel!

Boka ditt hotellrum

Hotellinformation

Välkommen till oss på Pernilla Wiberg Hotel. Här nedanför hittar du öppettider och information för hotellet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!


Reception

Alla dagar 08.00 - 21.00

Incheckning 15.30
Utcheckning 11.00


Frukost

Alla dagar 07.00 - 10.00


Restaurang

Alla dagar 11.00 - 23.00


Spa & relax

Alla dagar 11.00 - 22.00


Pernillas gym

Alla dagar Dygnet runt

Hotellets välsmakande restaurang

PW Kök & Bar

Välkommen till PW Kök & Bar, Pernilla Wiberg Hotels egen restaurang. Följ med på en kulinarisk resa där vi komponerar smakfulla rätter med pärlor från det lokala skafferiet. I vår avslappnade atmosfär blir vår bar och loungedel det perfekta stället för en härlig lunch, eftermiddagsfika eller en god dryck. För en minnesvärd kvällsupplevelse, avsluta dagen med en exklusiv middag hos oss. 

Mer om PW Kök & Bar

Konferens med skidåkning på lunchen

Håll ert nästa möte i Saalbach

Här på Pernilla Wiberg Hotel erbjuder vi en bekväm och inspirerande miljö där ni kan varva samtal i vårt mötesrum Saalbach med teambuildingaktiviteter som skidåkning eller cykling ute på fjället. Efter en dag med möten och fjällaktiviteter kan ni varva ner i vårt SPA för att sedan på kvällen avnjuta god mat gjord på lokala råvaror i vår omtyckta restaurang. Vi vågar lova att ni lämnar fjällkonferensen med massor av motivation, glädje och fina minnen.

Läs mer och boka konferens i fjällen