Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, leder & liftar
Kartor
Englands flagga
En

Våra rum

God natt - stor dag

Våra rum är din äventyrsbas. Här ska du sova gott, vakna nära och liksom ha (allt på) plats. Pernilla har inrett rummen med allt en skidåkare behöver - vilket visat sig passa lika bra för äventyrare året runt. Sköna sängar, många krokar och torkskåp, eftersom både snö och myrar är bra på fukt. När du vaknar kan du njuta av hotellets frukost som alltid ingår.

Bekvämt fjällboende

Boka nu

Dubbelrum

För par och vänner

Våra dubbelrum är rymliga med två 90 cm sängar att dra isär vid behov, en soffa som kan användas som extrabädd, TV, vattenkokare och hårtork. Badrummet har dusch, WC och torkskåp. En del av dem har balkong!

Familjerum

För lilla familjen

Våra familjerum har två 90cm-sängar att dra isär vid behov, en soffa som kan användas som extrabädd och en vägghängd säng som kan fällas ner. TV, telefon, vattenkokare och hårtork finns såklart. Rummen har badrum med dusch, WC och torkskåp.

Minisvit

För par med stora planer

Våra två minisviter bjuder på lite extra rymd. 37 kvm för dig med extra packning eller stora planer! Minisviterna har två 90 cm-sängar som kan separeras vid behov, en soffa som kan användas som extrabädd, TV, telefon, vattenkokare och hårtork. Badrummen är stora och handikappanpassade med dusch, WC och torkskåp.

Svit

För utsikt och insikt

Vi har två sviter som väntar på dig! De har balkong med fjällutsikt och ett skönt bubbelbadkar som kanske ger insikt?
Sviterna har två rum. Sovrummet har två 90 cm-sängar som kan separeras vid behov. I rummet bredvid finns en soffa som kan användas till två extrabäddar.
Det finns också två badrum med WC, ett av dem med härligt bubbelbad och ett med dusch och torkskåp.
I sviterna finns också TV i båda rummen, telefon, vattenkokare och hårtork.

Boka rum

Boka ditt rum här nedan. Frukost och tillgång till vårt gym, relax samt skid- och cykelförråd samt lekrum för barnen ingår alltid. Oavsett vilket rum du väljer. Välkommen med din bokning till Pernilla Wiberg Hotel! 

Boka ditt rum här