Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Upplev Idre Fjäll - året runt!

Ett fjäll - fem årstider

Vi som bor här gör det av en anledning - fjället är en ständigt skiftande plats för aktivitet och hänförelse. Vackert som inget annat, kärvt och utmanande, lugnt och stillsamt, adrenalinfyllt och omväxlande. 

Det vore riktigt själviskt att inte berätta för omvärlden att fjället är här, året runt. Skidåkningen är omväxlande och med en magisk utsikt men fjället bjuder på mycket mer. Se själv! 

Spela video

Vintersäsongen 2021-2022

Vinter på fjället

Det finns massor att göra på fjället på vintern och skidåkningen tror vi du är bekant med! Men visste du att du kan åka släde under stjärnorna eller testa livet som hundspannsförare? 

Läs mer om vintern på Idre Fjäll!

Semester på Idre Fjäll 2021

Sommar i fjällen!

Njut av en aktiv semester på Idre Fjäll i sommar. Sommaren 2021 erbjuder vi mängder av aktiviteter såsom vandring, cykling, höghöjdsbana, forsränning, golf, ridning, fiske och kanske också ett fjällmaraton. Du kan även besöka Sveriges sydligaste sameby där du kan klappa renar, provsmaka samisk mat och övernatta i kåta. På Idre fjäll får du en trygg, coronasäker semester för hela familjen - och med vårt avbeställningsskydd har du rätt att avboka om du blir sjuk. Vi har boenden i olika prisklasser och utföranden, flera olika restauranger, cykeluthyrning, sportaffär, matbutik och ett aktivitetscenter med pool, gym och lekplats.

Sommar på Idre Fjäll

Barnens Idre Fjäll

Barnens favoriter på fjället

Missa inte vårt aktivitetscenter

Läs mer

Golfa i fjällen

Idrefjällens Golfbana