Idre Fjäll
38 / 40
24 / 24
86 km
95 cm
-4°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Fjällsemester på sommaren

Att göra i Idre på sommaren

Idre Fjäll är mer än skidor och vinter. Här är fyllt av sommaraktiviteter också! Här finns plats för lugn och ro om det är vad man önskar, men också fartfyllda äventyr för hela familjen.

Cykla på Idre Fjäll

Idre Fjäll är inte bara ett vinterresmål, här finns massor av roliga sommaraktiviteter också! Varför inte byta ut skidorna mot en cykel för en dag eller kanske en häst? Allra mest populärt är att cykla, och det är inte konstigt med tanke på de vackra cykelleder med varierande svårighetsgrad som finns på Idre Fjäll.

Vattenaktiviteter

Är vatten mer din grej kan du testa på en kanottur eller kanske forsränning! Upplev fantastisk natur lugnt eller i farten. Den ultimata upplevelsen av naturligt lugn får du genom en fisketur. Här finns möjlighet till både flugfiske, familjefiske och guidade fisketurer.

Till fots på Idre Fjäll i sommar

Vissa säger att naturen upplevs bäst till fots, och kanske är det sant. Vandra, orientera eller ta en huskytur till exempel. Kanske är du bäst på golf eller känner för att träna? Fjällgolf på Idre Fjäll är till för alla oavsett förkunskaper.

Andra sommaraktiviteter

Du som saknar skidorna kan åka rullskidor längs en 3,3 km lång bana i den fantstiska fjällnaturen speciellt för rullskidor eller inlines, det finns såklart utrustning att hyra till alla aktiviteter. Inomhus finns vårt fina aktivitetscenter med massor av roliga och utmanande saker att göra.

Perfekt fjällsemester med barn på sommaren

För barnen finns klubbarna och Askes egna aktiviteter. Här finns något som passar alla åldrar. Passa på att uppleva lite samekultur eller ta en stolslift till toppen av fjället. Här finns allt för stora och små! Kika in i menyn till vänster eller klicka på någon av länkarna i den här texten för att få mer information om aktiviteterna och om var du kan anmäla dig. Vissa av aktiviteterna ingår när du bokar boende, till exempel Utomhusbad, Teen escape, vandring till molnets topp och mycket mer, läs om det längst upp i menyn.

Vi ses i Idre i sommar!

Boka