Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
3°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Fjällsemester på sommaren

Vi vill berätta en hemlighet...

...Idre Fjäll är mycket mer än skidor och vinter och har du aldrig upplevt sommarfjäll så är det dags nu! Här finns endorfiner och stillhet, äventyr och natur som tar andan ur dig. Här finns plats för lugn och ro, men också fartfyllda äventyr för hela familjen. Vad är du nyfiken på?

Kolla in vår sommarguide över alla sommarens aktiviteter eller ladda ner som pdfPDF

Cykla på Idre Fjäll

På sommaren förvandlas fjället till ett enda stort cykelparadis! Alla kan cykla på Idre Fjäll! Vi har enkla banor för små och stora nybörjare och krävande leder för rutinerade cyklister - alla med magiska vyer över fjällvärlden. Läs mer om cykling på Idre Fjäll här!

Äventyr på vatten

Finns något vackrare ljud än vatten som porlar runt paddeln i en spegelblank tjärn? Testa själv på en kanottur i sommar. Vill du ha mer spänning än lugn så kan du testa forsränning på din nivå. Fisket här runt Idre Fjäll bjuder på stor variation och riktigt fin fisk! Prova lyckan på någon av våra fisketurer. Här finns möjlighet till både flugfiske, familjefiske och guidade fisketurer.


Äventyr till fots

Vissa säger att naturen upplevs bäst till fots, och kanske är det sant. Vandra, orientera eller ta en huskytur till exempel. Kanske är du bäst på golf eller känner för att träna? Fjällgolf på Idre Fjäll är till för alla oavsett förkunskaper.

Andra sommaraktiviteter

Saknar du skidåkningen? Då kan du åka rullskidor längs en 3,3 km lång bana i den fantstiska fjällnaturen, speciellt för rullskidor eller inlines. Det finns såklart utrustning att hyra till alla aktiviteter. Inomhus finns vårt fina aktivitetscenter med massor av roliga och utmanande saker att göra.

Perfekt fjällsemester med barn på sommaren

För barnen finns klubbarna och Askes egna aktiviteter. Här finns något som passar alla åldrar. Passa på att uppleva lite samekultur eller ta en stolslift till toppen av fjället. Här finns allt för stora och små! Kika in i menyn till vänster eller klicka på någon av länkarna i den här texten för att få mer information om aktiviteterna och om var du kan anmäla dig. Vissa av aktiviteterna ingår när du bokar boende, till exempel Utomhusbad, Teen escape, vandring till molnets topp och mycket mer.

Boka