Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Skidåkning och vinteraktiviteter 2022/2023

Upplev vintern på riktigt!

Idre Fjäll bjuder på riktiga fjäll med varierande skidåkning och storslagna vyer både utför och på längden. Här finns också massor av roliga vinteraktiviteter såsom skidskola, hundspann, skoterturer, vandring med renar och isfiske. I aktivitetscenter kan barn och vuxna roa sig i timmar med inomhuspool, bowling och annat kul. På kvällarna njuter du av god mat i våra restauranger eller värmer dig framför en brasa i stugan. Välkommen på en snörik semester i svenska fjällen!

Boka boende nu

Boka 2022/2023 redan nu

Vinter

Boka

Backar i fyra väderstreck

Alpin åkning

Läs mer

För alla nivåer

Längdskidåkning

Läs mer

Hopp, lek och freestyle

Snow Park

Läs mer

För alla nivåer

Skidskola

Boka skidskola

Kliv uppför - åk ned

Topptur

Boka topptur

2022/2023

Liftkort/spårpass

Köp skipass & spårpass här

Packa väskan, nu tar vi lov!

Sportlov

Läs mer

Ny gondollift vintern 2022/2023

Mer skidåkning och mindre köer

Vintern är över och nu väntar en fantastisk sommar innan en ännu mer fantastisk vinter. Som många redan vet kommer vi i vinter att bli med gondol, något vi på Idre Fjäll är väldigt laddade inför. Med en ny gondol och två tillhörande nedfarter kommer åken bli flera, köerna färre och mjölksyran betydligt mer påtaglig.  

Gondolen kommer att få namnet Sydgondolen med Dalstation i botten av Syd, mellanstation vid Västbranten och slutstation till höger om restaurang Utsikten som ni hittar på toppen av fjällanläggningen. På hela liftförbindelsen kommer det finnas totalt 80 gondoler varav varje gondol kommer kunna ta 10 personer åt gången. Tack vara detta har gondolen en kapacitet på 3000 personer i timmen, mjölksyran kommer garanterat att spruta när ni återvänder in i stugan efter en heldag i backen.

I och med den nya gondolen kommer det även tillkomma två nya nedfarter, backarna kommer börja vid västsexans avstigning och sluta vid Sydgondolens Dalstation, lutningen på backarna kommer gå från röd som högsta nivå ner till blå resterande bit. Den totala längden på liftresan kommer vara 2200 meter och ta cirka 10 minuter från botten till toppen.

Vi är otroligt taggade inför att nästa vinter kunna presentera Sydgondolen och hoppas ni är precis lika taggade.

Vi ses i vinter!

Frukost ingår

Morgonskidåkning

Var först ut i backen tillsammans med vår guide – redan kl. 07.45. Njut av åkning på orörd manchester och stillheten när du och gruppen har pisterna för er själva. Efter åkningen njuter vi av en välsmakande frukost på restaurang Utsikten, den ingår såklart. Förbokas.

Boka morgonskidåkning

Huskyäventyr

Hundspann

Läs mer

Skoter

Åk på en skotertur

Läs mer

Upplev samekulturen

Vandra med renar

Läs mer

Boka 2022/2023 redan nu

Vinter

Boka

2021/2022

Din guide till Idre Fjäll

Visa & ladda ner

Ät gott efter en dag ute

Restauranger

Våra restauranger