Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Team She Rides pwrd by Idre Fjäll kör Cape Epic

Det är nu klart att Jessica Clarén och Sandra Backman från Team She Rides pwrd by Scott och Idre Fjäll kör etapploppet Cape Epic 2020.

Cape Epic är ett 647 km långt etapplopp med 15 550 höjdmeter som sträcker sig från Kapstaden till Val de Vie i Sydafrika. Det är ett 8 dagars cykellopp fullspäckat av utmaningar och upplevelser.

”Att cykla Cape Epic är en once in a life time grej” säger Jessica.

Idre Fjäll står som stolta huvudsponsorer till Jessica och Sandra. ”Utan Idre hade det inte varit möjligt. Vi vill visa att det alltid är möjligt att förverkliga drömmar och att ålder bara är en siffra”. En vision som vi på Idre Fjäll delar med Team She Rides.

I startfältet är många av världens bästa cyklister och att cykla Cape Epic står på mångas bucket list. Jessica ser fram emot upplevelsen och hennes mål är att vara närvarande i varje etapp på vägen.

Cape Epic kommer att gå av stapeln den 15e till den 22a mars och Jessica och Sandra kommer att åka ner en vecka i förväg för att acklimatisera sig. Om allt går vägen kommer vi att kunna följa Jessica och Sandra på håll, de kommer nämligen att uppdatera oss via deras kanaler under resans gång.

Under loppet kommer deltagarna inte att få ta hjälp av någon utifrån, utan de måste lösa alla eventuella problem själva. Jessica och Sandra kör som ett team och en stor del av utmaningen handlar om att samarbeta. Andra saker som Jessica ser som en utmaning är höjdmetrarna och värmen, något det är svårt att träna inför här i Sverige.

Vi på Idre Fjäll tror och hejar på Jessica och Sandra och ser fram emot att följa deras äventyr.

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact