Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nästa OS-hopp är nya ambassadörer på Idre Fjäll 

 

Under vinterns världscuptävlingar i puckelpist har det svenska landslaget rönt flera framgångar och har haft flera framskjutna placeringar. Idre Fjäll har sedan tidigare ett avtal med landslaget och skriver nu också nu avtal med syskonparet Thea och Walter Wallberg. 

 

”Landslaget är ett av våra största medaljhopp inför kommande vinter-OS i Peking. Att vi kan stötta Thea och Walter i sin satsning mot OS känns fantastiskt” säger Tommy Halvarsson, Marknad- och försäljningschef på Idre Fjäll. 

 

Walter blev fyra i världscupen innan han var 19 år och Thea tävlade sin första VM-final redan som 17-åring. Båda har som mål att nå den absoluta toppen och siktet har de inställt på OS i Peking 2022.

 

Idre Fjäll har de bästa träningsförhållandena

”Idre Fjäll har levererat träningsförhållanden i absoluta världsklass i två säsonger i rad. Att vi redan i oktober har möjligheten till träning och tävling i Sverige är helt fantastiskt säger Walter Wallberg. Backen är perfekt preparerad och Idre Fjäll gör ett fantastiskt jobb för att vi ska kunna maximera vår träning. Det som är fantastiskt är att vi dessutom hinner med ca 15 fler åk per dag än vad vi är vana vid från andra destinationer som vi besökt. Det är detta som gör skillnad, för det är i puckelbacken vi blir bättre puckelåkare. Att vi dessutom slipper långa resor underlättar ytterligare” fortsätter Walter.

 

”Arenan ligger nära boendet, vi har gångavstånd till gym, restaurang och andra aktiviteter, något som underlättar ytterligare när vi laddar inför säsongen. Idre Fjäll levererar de bästa förhållandena för försäsongen och är även snösäkert. Detta har ökat intresse för fler landslag att komma hit, det är fantastiskt roligt” säger Thea Wallberg. 

 

Världscupen i puckelpist återvänder till Sverige och Idre Fjäll den 14-15 mars. Det ser vi fram emot!

Moguls World Cup

Läs mer

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact