Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Pressmeddelanden

Idre Fjälls nya laddplatser för elbilsladdning

Idre Fjälls nya laddplatser för elbilsladdning

Idre Fjäll utvecklar sitt hållbarhetsarbete och en naturlig del av det är att kunna erbjuda våra gäster en modern infrastruktur för att förse elbilar och laddhybrider med el.

Vi har nu skapat 40 toppmoderna laddplaster på tre olika områden inom vår anläggning. Dessa är placerade vid Pernilla Wiberg Hotel, SkiCenter Syd och vid centrumparkeringen strax nedanför Torget.

Laddplatserna är ihopkopplade via ett system som hanterar laddströmmar och betalning på ett välbeprövat sätt. Idre Fjäll vill att det ska fungera enkelt och smärtfritt för dig som gäst.

Du som användare behöver bara ladda ner appen CaCharge och sedan följa anvisningarna. Det sitter även tydliga anvisningar vid laddplatserna.

Priset för laddning är 3:50 kronor/kWh.

Vi har även ett antal boenden som är utrustade med laddstolpe (och fler är på gång), där kostar det inget extra att ladda. Håll utkik efter laddningssymbolen vid bokning av boende. 

Laddsystemet är levererat av Next Green AB och baseras på produkter från svenska CaCharge – marknadsledande inom laddning vid parkeringsplatser och flerbostadshus.