Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Pressmeddelanden

Idre Fjäll kör digital after ski med Generation Pep

Idre Fjäll ersätter högsäsongsunderhållningen med digitala alternativ. Den 29-30 december erbjuds familjeunderhållning med bl.a. quiz, aktiveringspep av Carolina Klüft i regi av Generation pep och musikunderhållning av Lina Hedlund & Nassim Al Fakir. Alltsammans kommer livesändas via Facebook och är öppet för allmänheten.

Det blir en annorlunda vinter för säsongens gäster med kontaktfria vistelser och fullt fokus på skidåkningen. I spåren av COVID-19 har man ställt om verksamheten för att erbjuda en helt kontaktfri vistelse för gästerna.

”Man får vara kreativ för att hitta både trygga och skojiga lösningar. Idre Fjäll erbjuder rekreation och det är väldigt viktigt för väldigt många, även i dessa tider, det får man inte glömma”, säger marknads- och försäljningschef Tommy Halvarsson.

Idre fjäll öppnade för både alpin- och längdskidåkning redan den 16 oktober och har tack vare sin sparade snö redan kunnat genomföra SM-tävlingar under hösten. Den 18 december öppnar Idre Fjäll 10 backar och 25 km längdspår.

”Vi är en av de snösäkraste anläggningarna i hela Sverige och det ska väl bli någon ordning på vintern även i år. Vi kör redan på för fullt med natursnö, snökanoner och full fart med åkare i backarna”, avslutar Tommy Halvarsson.

Kontakt:

Tommy Halvarsson, Marknads- och försäljningschef, Idre Fjäll

tommy.halvarsson@idrefjall.se

+46 (0) 703 18 13 05