Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Pressmeddelanden

Försäsongsrekord för Idre Fjäll

Redan den 11 oktober slog Idre Fjäll upp portarna för försäsongen med årets längdpremiär. Veckan efter öppnades också den alpina skidåkningen för de första grupperna.
När försäsongen nu ska summeras står det klart att anläggningen slår alla rekord. 

"I höst har vi har slagit rekord på flera fronter. Från 11 oktober fram tills idag har vi ökat vår omsättning på skipass med 60%, spårpass med 70% och logi med 20 % jämfört med förra året. Utöver dessa huvudprodukter ser vi positiva effekter för såväl restauranger som andra delar av verksamheten, som en följd av ett ökat antal gäster" säger Tommy Halvarsson som är Marknads- och försäljningschef på Idre Fjäll.

En internationell arena för världselit och motionär

Att erbjuda träningsmöjligheter redan i oktober har satt Idre Fjäll på kartan och förra årets succé med att erbjuda möjligheten att träna puckelpist, har den här hösten attraherat ett ökat antal internationella gäster.  

"Intresset från alpina klubbar fortsätter att växa och kompletteras i år med än fler puckelåkare, en direkt effekt av vårt samarbete med svenska puckellandslaget och de fantastiska förutsättningarna vi levererade förra året”.

Under hösten har svenska skidskyttelandslaget, såväl som norska och svenska landslaget i längd valt att förlägga sin försäsongsträning på Idre Fjäll. 

"Att världseliten förlägger sin uppladdning på Idre Fjäll ser vi som ett kvitto på att vi gör rätt saker, vi bygger en helhet med fantastiska träningsmöjligheter, boende, aktiviteter och mat. Att vi dessutom ser en ökning av motionärer är superhäftigt. Att se världsatleter och motionärer i samma spår och backar är fantastiskt roligt".

Vill du veta mer eller har du frågor? Kontakta Tommy Halvarsson nedan!

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact