Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Tillsammans skidade vi ihop 32 644 kronor till forskningen mot barncancer

Den 15 februari varje år är det Internationella Barncancerdagen. En dag för att påminna oss om att varje dag i Sverige drabbas ett barn av cancer. 85 procent överlever. 15 procent dör. Vi på Stiftelsen Idre Fjäll förstår skidåkning, men att barn får cancer kommer vi aldrig att förstå. Därför valde vi i år att uppmärksamma Internationella Barncancerdagen med initiativet Skida för varje barns skull tillsammans med Barncancerfonden.

Under dagen den 15 februari bjöd vi på gratis skidtest och kaffe i backen för våra gäster. Allt vi bad om i utbyte var att de swishade 15 kronor till Barncancerfonden för de 15 procent av barnen som inte överlever sin cancerdiagnos. Varje krona som våra gäster donerade lovade vi dessutom att matcha. 

Totalt samlade våra gäster under dagen in 16 322 kronor. När Idre Fjäll dubblat detta kunde vi tillsammans skänka 32 644 kronor till Barncancerfonden och forskningen mot barncancer.

Nu ser vi på Stiftelsen Idre Fjäll fram emot att få fortsätta och utveckla vårt samarbete med Barncancerfonden.

Barnen är vår framtid.
Barn och cancer hör inte ihop.

Tack alla ni som var med och bidrog!

 

Vill du också skänka ett bidrag till Barncancerfonden?
Då kan du göra det här!

Tommy Halvarsson

Marknads- & kommunikationschef

För frågor från media / For media inquiries

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera