Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Ytterligare tre år tillsammans

Svenska Orienteringsförbundet och Idre Fjäll förlänger samarbetet ytterligare tre år. Som premiumpartner till Svenska Orienteringsförbundet är vi ytterst stolta över att vårt samarbete får fortsätta och utvecklas i ytterligare tre år. Samarbete som pågått sedan 2015 är en viktig del i vår framtida vision En framtid närmare naturen.

"Idre Fjälls bredd och utbud, året runt, gör dem till den perfekta destinationspartnern för svensk orientering. Det ger oss en möjlighet att kunna förlägga allt ifrån stora arrangemang till ungdomsläger dit. Men även att vi kan erbjuda skräddarsydda upplägg för våra klubbar och medlemmar, anpassade för såväl glada motionärer eller familjer till den yttersta världseliten", säger Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

"Vi på Idre Fjäll är glada och stolta att arbeta vidare med SOFT och utveckla vårt samarbete ytterligare. Vårt samarbete är en viktig del i vår framtida vision, Idre Fjäll 2037 – en framtid närmare naturen”, säger Tommy Halvarsson, marknads- och kommunikationschef, Stiftelsen Idre Fjäll.

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚