Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idre Fjälls gäster gör skillnad: Över 230 000 kr donerade till Idre SK genom pantavgifter

Stiftelsen Idre Fjäll är stolta och glada över att kunna meddela att man från den senaste vintersäsongen skänker över 230 000 kr till Idre SK. Detta tack vare engagerade gäster som har pantat sina flaskor och burkar. Genom ett långvariga samarbete med Pantamera har det insamlade beloppet nu nått den lokala idrottsföreningen. 

”Vi känner en stor glädje över att kunna bidra till Idre SK och deras fantastiska engagemang för barn- och ungdomsidrotten”, säger Tommy Halvarsson, Marknad- och kommunikationschef för Idre Fjäll. ”Idre SK bedriver en ovärderlig verksamhet året runt och sprider viktig rörelseglädje varje vecka.”

Idre SK är aktiv inom flera idrottsgrenar inklusive fotboll, längdskidåkning och skicross. Klubben spelar en central roll i Idres gemenskap. Det insamlade beloppet kommer att användas för att stärka föreningens verksamhet och investera i ny utrustning och resurser för klubben, som i sin tur kommer att fortsätta främja en aktiv och välmående gemenskap.

"Vi vill också rikta ett stort tack till våra gäster, som på ett fantastiskt sätt har bidragit till att möjliggöra detta," avslutar Tommy Halvarsson.

I vår strävan att främja hållbarhet och samhällsansvar är vi på Idre Fjäll stolta över att kunna göra en positiv skillnad i Idre. Vårt mål är att kombinera enastående semesterupplevelser för våra gäster med meningsfulla samarbetsmöjligheter och engagemang för vår bygd.

För mer information, kontakta Tommy Halvarsson, Marknads- och kommunikationschef på Idre Fjäll.

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚